سرپرست فرمانداری شادگان گفت: نظارت بر نانوایی‌های فعال در شهرستان به منظور حفظ سلامتی شهروندان افزایش می‌یابد.

امید صبری پور سرپرست فرمانداری شادگان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به برگزارش جلسه شورای آرد و نان با حضور مسئولان مربوطه گفت: نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی‌ها، نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد آن‌ها و اجرای دقیق شیوه نامه‌ها درخصوص اعطای سهمیه نانوایی‌ها در این جلسه مطرح و تصویب شد.

او افزود: نان بخش اصلی سبد غذایی مردم است و ساماندهی، تامین و توزیع آرد و کیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت‌های مهم شورای آرد و نان باشد تا باعث رضایتمندی شهروندان شود، چراکه بهبود کیفیت پخت نان از مطالبات شهروندان است و ادارات مربوطه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی‌های شهرستان داشته باشند.

صبری پور اظهار داشت: سلامت شهروندان با بهبود فرآیند تولید مواد غذایی و کیفیت هر چه بهتر آن میسر می‌شود و باید به منظور سلامت نان و متولیان تهیه و توزیع این ماده غذایی اهتمام و جدیت لازم داشته باشیم، ضمن اینکه باید توزیع آرد در سطح شهر‌ها و روستا‌ها متناسب با پخت و کیفیت آن باشد و واحد‌های خبازی در سطح شهرستان دشت آزادگان موظف به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.