به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجتالاسلام محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به شرایط بسیار پیچیده حاصل از فضای مجازی پرداخت و افزود: فضای مجازی سپهر ارتباطی، سپهر آموزشی، سپهر و سلامت مالی و پولی را تحت تاثیر خود قرار داده و در واقع آموزش و سلامت با شیوع کرونا بیش از پیش با فضای مجازی درگیر و مرتبط شده اند.
او گفت: نمیتوان بخشی از زندگی را نام برد که فضای مجازی به آن ورود نکرده باشد و بر این اساس امروز حذف فضای مجازی از زندگی تحت هیچ شرایطی امکانپذیر نیست.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اضافه کرد: یکی از چالشهای جدی فضای مجازی، اتلاف وقت و نامتوازن شدن رفتار انسان و چالش دوم و جدیتر، آسیبهای جسمی و روانی است، اما با توجه به فرصتهایی نظیر سرعت در یادگیری، تعامل در کمترین زمان و کسبوکار باید از این فضا به بهترین شکل استفاده کرد.
حجتالاسلام قطبی تصریح کرد: در مواجهه با فضای مجازی در خانواده، به پنج راهبرد باید توجه کرد. راهبرد اول این است که والدین و بزرگترها از فضای مجازی درک درستی پیدا کنند و بدانند فضای مجازی دائماً در حال تغییر است. راهبرد دوم، آشنایی کامل با ظرفیتها و چالشهای فضای مجازی است.
او ادامه داد: راهبرد سوم این است که والدین مهارتهای استفاده از فضای مجازی را یاد بگیرند و راهبرد چهارم اینکه قدرت برنامهریزی پیدا کنند و در نهایت اینکه والدین به شناخت و مهارت برابر برسند، یعنی به همان اندازه که بچهها بلدند، والدین نیز یاد بگیرند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: والدین باید روحیات، علایق، توانمندیها و محیط رشد و زندگی فرزندان خود را درک کنند و بدانند که بچههای امروز مثل آنها نیستند؛ والدین نباید از فرزندانشان عقب بمانند و نباید به آنها استرس وارد کنند و در عین حال حساسیت بی مورد داشته باشند.
حجتالاسلام قطبی تاکید کرد: باید بین فضای حقیقی و مجازی توازن ایجاد کنیم. بچهها را به گردش و تفریح ببریم و با آنها بازیهای فکری و آپارتمانی انجام دهیم. ارتباط عاطفی با فرزندانمان را بیشتر کنیم و به ابعاد معنوی بیشتر توجه کنیم.
انتهای پیام/م