به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، زاده رحمانی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در هر شبانه روز به طور میانگین ۱۷۰ تُن گوشت مرغ در استان یزد تولید می شود که ۷۰تُن آن در استان به مصرف می رسد.
او اضافه کرد:در هفتههای گذشته توزیع ۲۵ تا۴۰ تُن گوشت گرم مرغ را در استان یزد داشتیم که در حدود ۵۵ تا ۵۷ درصد نسبت به سرانه جمعیت در یزد و ۴۵درصد نسبت به سرانه جمعیت در نه شهرستان استان یزد بود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: اما باتوجه به افزایش تقاضا از امروز توزیع گوشت مرغ در استان یزد بیشتر شد و حدود ۵۵درصد بود.
زاده رحمانی اضافه کرد: با همت همکاران ما جهادکشاورزی، سازمان صنعت معدن و تجارت واتحادیه مرغداران در هفته جاری ۸۰۰تُن گوشت گرم مرغ در کنار مرغ منجمد در استان یزد توزیع میشود که گوشت منجمد مرغ هم عاری از هر گونه بیماری است و همان مزایای مرغ گرم را دارد.
انتهای پیام/ غ