به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، در واحد بسته بندی انواع گوشت در شهرک صنعتی بیرجند ، گوشت را به صورت کاملا بهداشتی به بازار عرضه می کنند.
در این مجموعه انواع گوشت سفید و قرمز بعد از قطعه بندی و بسته بندی به ۲ صورت منجمد و گرم به دست مصرف کننده میرسد.
بالا بردن ماندگاری گوشت و حفظ سلامت مردم از اهداف بسته بندی است.
ساقی سرمایه گذار این واحد گفت: تمام تولیدات دامداران منطقه بعد از کشتار می تواند در سردخانه این مکان نگهداری شود و بعدا در ستاد تنطیم بازار و ذخایر استراتیژیک کمک حال صنعت معدن و تجارت باشیم.
او افزود: ظرفیت این واحد بسته بندی روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن است.
همه چیز در این واحد طبق نظارت کارشناسان دامپزشکی است تا گوشتی سالم به دست مصرف کنندگان برسد.
از زمانی که گوشت وارد شرکت میشود تا زمان خروج کنترل میشود تا بهترین محصول و با بهترین کیفیت وارد بازار شود.
بیشتر بخوانید
محمدی مدیر واحد بسته بندی کارخانه گفت: اگر بخواهیم گوشت به صورت منجمد وارد بازار شود در واحد نگهداری ذخیره میشود ، در غیراینصورت به صورت گرم به دست مصرف کننده می رسد.
او افزود : بسته بندیها بعد از لیبل گذاری وارد بازارهای داخل و خارج استان میشود.
محصولات این واحد به استانهای همجوار خراسان رضوی سیستان و بلوچستان ارسال میشود.
حرکت کردن با تکنولوژی روز هم به نفع تولید کننده و هم به نفع مصرف کننده است.
این کارخانه بسته بندی نقش مهمی در امنیت غذایی دارد و قرار است در آینده نزدیک برای به حداکثر رساندن بهداشت انواع گوشت از دستگاههای وکیوم با ظرفیت بالا استفاده کند تاماندگاری گوشت تا ۱۰ روز بالا رود.
انتهای پیام/ک