او ادامه داد: امسال ۲۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار در زمینه اشتغالزایی به افراد دارای معلولیت به ۱۶ بانک عامل استان زنجان اختصاص یافته که همه ساله از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه، تسهیلات قرض الحسنه به منظور اشتغالزایی جامعه هدف نهادهای حمایتی، اعتباراتی از سوی بانک مرکزی ابلاغ میشود.
محمدی افزود: در زمان حاضر با توجه به اینکه منابع اشتغالزایی به برخی بانکهای عامل تخصیص نیافته این امر موجب افزایش پروندههای پشت نوبتی شده است که تخصیص بهنگام منابع به تسریع فرآیندهای لازم کمک میکند.
او در ادامه تشریح کرد: سازمان اقدامات متعددی در راستای تثبیت اشتغال و ترغیب کارفرمایان را انجام میدهد و در این اتباط کارفرمایانی که مددجویان بهزیستی استان زنجان را استخدام کنند، به مدت پنج سال از پرداخت سهم بیمه کارفرما معاف هستند و بهزیستی این حق بیمه را پرداخت میکند.
او اظهار داشت: توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف، افزایش فعالیت بخش غیردولتی در ارائه خدمات، استفاده از ظرفیت کارفرمایان، مراکز آموزش فنی و حرفه ای وافزایش اعتبارات اشتغال زایی و بهره گیری از ظرفیت شرکتها و کارخانجات در استان زنجان از عمده فعالیتهای شاخص به شمار میرود که در راستای ایجاد اشتغال مددجویان انجام گرفته است.
مدیر کل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور بحث توانمند سازی جامعه هدف واجد شرایط را به ویژه در امر تسهیلگری اشتغال با همکاری دستگاه های متولی امر بر عهده دارد.
او خاطرنشان کرد: موضوع اشتغال از ابعاد مختلف اهمیت زیادی دارد و در این میان بهزیستی کشور به تنهایی نمیتواند این مهم را به سرانجام برساند و از طرفی ایجاد شغل برای معلولان بسیار مهم است.
به گفته این مسئول، برای اینکه این گروه به استقلال مالی و عزت نفس برسند باید درآمد مالی کافی داشته باشند که در این راستا شغلی متناسب با وضعیت روحی و جسمی آنان ایجاد شود.
انتهای پیام/ف