به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بانوفی پای بسیار ساده و خوشمزه درست میشود. به دلیل ترکیب آن با موز، دسر خوش طعمی برای کودکان و افراد است.
این دسر محبوبیت خاصی دارد؛ و از معروفترین دسرهای جهان است. اگر میخواهید شما هم طعم لذیذ آن را امتحان کنید.
مواد لازم بانوفی پای
بیسکویت (خرد شده به تکههای کوچک)
۷۰ گرم
موز (حلقه شده)
۲ عدد
پودر شکر
۴ قاشق غذا خوری
خامه
۲۳۵ گرم
کارامل
۳۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه بانوفی پای
مواد اولیه و ۲ ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
ابتدا تکههای کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
سپس روی بیسکوییت ها، تکههای موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
حالا تکههای باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
منبع: سرآشپز
انتهای پیام/