در گزارش زیر طرز تهیه جوجه کباب بصورت فوری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه جوجه کباب فوری را به شما آموزش می‌دهیم.


مواد لازم جوجه کباب فوری:

مرغ (فیله و مخصوص جوجه کباب)
۱ کیلوگرم
زعفران (ساییده شده)
۱/۴ قاشق مربا خوری
پیاز
۱ عدد
لیمو ترش
۱ عدد
کره
۵۰ گرم
روغن زیتون
۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه جوجه کباب فوری:

ابتدا فیله‌های مرغ را از هر گونه چربی و پوست اضافه پاک کرده و از درازا به دو نیم کنید و با گوشتکوب یا دسته چاقو بکوبید تا کمی نرم شود و بعد در کاسه‌ای بریزید. پیاز را پوست بکنید.

ریز خرد کرده و روی فیله‌های مرغ بریزید. پوست لیموترش را روی فیله‌های مرغ رنده کنید. سپس آب آن را بگیرید و با زعفران و نمک مخلوط کنید و روی فیله‌های مرغ بریزید.

روغن زیتون را نیز روی فیله‌ها بریزید و بگذارید کمی در یخچال بماند. سپس آن‌ها را به صورت مارپیچ یا گرد رول کرده و به سیخ چوبی بزنید. کره را در تابه‌ای بریزید و وقتی آب شد همه سیخ‌ها را درون تابه بچینید.

سپس شعله را زیاد کنید و دو طرف آن‌ها را در تابه طلایی کنید. سپس در ظرف کشیده و سرو کنید.

نکته:

در صورتی که وقت مناسب دارید بهتر است جوجه‌ها را یک شب داخل یخچال بگذارید
اضافه کردن مقداری برگ بو و رنده پوست پرتقال به خوشمزه شدن جوجه کمک زیادی میکند
در صورت تمایل مقداری سماق قرمز هم به جوجه‌ها اضافه کنید.

منبع: سرآشپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۰ دی ۱۳۹۹
چه غذای خوبی
Germany
!Gabriel
۱۰:۰۶ ۲۰ دی ۱۳۹۹
گوشت کبابی مرغ وماهی یا قرمز تا وقتیکه حداقل ۱۲ساعت در یخچال نماند نمیشه بهش گفت گوشت باید یکشبانه روز اخته شود سپس می‌شود گوشت کبابی
Iran (Islamic Republic of)
نغمه
۱۸:۳۸ ۱۹ دی ۱۳۹۹
خیلی خوب بود من درست کردم آلی بود
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۵۳ ۱۹ دی ۱۳۹۹
من جوجه کباب با پنیر پیتزا درست میکنم، خیلی خوشمزست!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۸ دی ۱۳۹۹
خوشمزه ومفید بود