به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، استارت آپ آمریکایی آپترا یک وسیله نقلیه خورشیدی و الکتریکی با برد حدود ۱۶۰۰ کیلومتر با باتری کامل تولید کرده است که ادعا میکند نیازی به شارژ ندارد.
اتومبیل آپترا با ترکیبی از انرژی خورشیدی و الکتریکی تأمین میشود - چیزی که این شرکت از آن به عنوان فناوری Never Charge (بدون نیاز به شارژ) یاد میکند - به این معنی است که رانندگان میتوانند بدون نیاز به توقف در ایستگاههای شارژ، سفرهای متوسط را انجام دهند.
طبق گفتههای شرکت مستقر در سن دیگو، به طور میانگین آمریکاییها روزانه حدود ۴۷ کیلومتر رانندگی میکنند؛ بنابراین، بسته به محل زندگی مالک و میزان رانندگی آنها، به هیچ وجه نیازی به شارژ آپترا ندارند. ماشین آپترا از انرژی خورشیدی و برقی بهره میبرد.
طبق گفته این شرکت، ماشین آپترا، با ابعاد ۳/۴ متر طول، ۲/۲ متر عرض و ۱/۴ متر ارتفاع، میتواند دو بزرگسال و یک حیوان خانگی را در خود جای دهد.
در حالی که میتوان ماشین را از طریق ایستگاه شارژ یا سیم کاملاً شارژ کرد، اما وقتی رانندگان در طول روز در جاده هستند، انرژی خورشیدی ناشی از آفتاب؛ برای خودرو کافی ست.
این فناوری خورشیدی برای ذخیره نور خورشید؛ ماشین را قادر میکند سالانه بیش از ۱۱ هزار مایل بیشتر طی کند. این شرکت در وب سایت خود یک ماشین حساب دارد که به افراد امکان میدهد مکان خود و میزان مایلهایی را که در روز طی میکنند وارد کنند تا مشخص کنند سالانه چند بار برای شارژ ماشین نیاز دارند.
در مجموع ۱۸۰ سلول خورشیدی در ساختار بدنه اتومبیل ادغام شده اند و میتوانند به گونهای پیکربندی شوند که تا حدود ۷۲ کیلومتر در روز برد داشته باشند.
این شرکت ادعا میکند که این مدل آپترا اولین وسیله نقلیهای است که بیشتر نیازهای رانندگی روزانه را فقط با استفاده از انرژی خورشیدی تأمین کند.
این خودرو همچنین به جای متوسط ۳۰۰ قطعه که از یک وسیله نقلیه تشکیل میشود، از چهار قسمت تشکیل شده است که تولید آن را مقرون به صرفهتر میکند.
از آنجا که این اتومبیل برای سفرهای روزانه کمتر از ۱۰۰ وات ساعت (Wh) در هر مایل استفاده میکند، میتواند به طور تخمینی ۵ برابر بیشتر از سایر وسایل نقلیه الکتریکی با همان سیستم خورشیدی برود.این موضوع به دلیل ساختار سبک آن بوده که از آلیاژ فولاد و آلومینیوم ساخته شده است.
این اتومبیل که قرار است در سال ۲۰۲۱ تولید شود، قادر است (با حداکثر سرعت ۱۱۰ مایل در ساعت) در ۳/۵ ثانیه از صفر به ۶۰ مایل در ساعت برسد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/