به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم پورحسینی اظهار داشت: کشت عدس دیم در این شهرستان از نیمه دوم آذر ماه آغاز و تا نیمه اول دی ماه ادامه دارد و برداشت این محصول از اوایل اردیبهشت ماه تا ۱۵ خرداد ماه انجام میشود.
او افزود: پیش بینی میشود که از هر هکتار به طور متوسط ۵۰۰ کیلو گرم و در مجموع بیش از ۱۲۰ تن عدس مرغوب تولید شود.
این مقام مسئول با اشاره اینکه کشت عدس دیم علاوه بر اشتغال زایی و اقتصادی بودن سبب پایداری در تولید سایر محصولات بویژه گندم میشود، تصریح کرد: کشت این محصول در تناوب باگندم و باعث افزایش عملکرد غلات در سال بعد خواهد شد.
پورحسینی اظهار کرد: عدس دیم شهرستان کازرون به دلیل کیفیت بالا و طعم ویژه آن از محبوبیت خاصی برخور دار است.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: رقم دانه درشت گچساران و دانه ریز محلی، از ارقام عدس کشت شده در این شهرستان است.
انتهای پیام/