عمرانی از آزاد شدن ۳۲ نفر در جریان طرح آزادسازی زندانیان نیازمند توسط گروهی از نیکوکاران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضاییه اظهار کرد: در طرح آزادسازی زندانیان نیازمند، فرصتی پدید آمده تا گروهی از نیکوکاران به سوی کار خیر شتافته و با یاری خداوند که آن‌ها را شایسته قدم گذاشتن در این راه دانسته،۳۲ نفر آزاد شوند.

 عمرانی در مراسم آزادی ۱۲ نفر از این زندانیان ضمن گرامیداشت روز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: پرستاران در ماه‌های اخیر درگیری جامعه با کرونا، فداکارانه برای کمک مردم و بیماران پا به میدان گذاشته‌اند، بسیاری از این عزیزان، هفته‌ها فرزندان و خانواده خود را نمی‌بینند تا بتوانند با همان ذات مهربان و محبت هایشان با این ویروس مبارزه کنند.

فرمانده بسیج قوه قضاییه که در جمع مددجویان دوره آموزشی مهارت‌های اساسی زندگی زندان شماره یک ندامتگاه تهران بزرگ سخن می‌گفت، افزود: در مرحله اول این کمک‌ها بیست نفر آزاد شده اند و خوشحال هستیم که امروز ۱۲ نفر نیز آزاد می‌شوند و امیدواریم انشاءالله با توکل به خداوند، در آینده افراد بیشتری آزاد شوند. همین تعداد نیز چنان در جامعه ادامه زندگی دهند که موجب افتخار خانواده هایشان باشند.

بنا به این گزارش، در ادامه،سیدحشمت اله حیات الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران نیز گفت: کمک به انسان‌های نیازمند سنت و شیوه همه پیامبران، ائمه و بزرگان است و ما هم به عنوان یک ایرانی وظیفه دستگیری از همنوعانمان را داریم. در تاریخ اسلام، سفارش پیامبران سهل گرفتن بر بدهکار بوده، اگر هم کفاره‌ای بر گردن کسی بود آزاد نمودن بنده اولویت داشت و زندانی را آزاد می‌نمودند و از امورات مهم جامعه است.

وی ادامه داد: متأسفانه در روز‌های پایانی سال گذشته نیز جهان و کشورمان دچار مشکل کرونا و عواقب اقتصادی ناشی از آن شده و در این شرایط کمک به نیازمندان ارزش بیشتری دارد تا این روز‌های سخت به لطف الهی و کمک همه مردم و نیز سایه توجه حضرت، ولی عصر (عج) هر چه سریعتر به پایان برسد.

وی ادامه داد: هر شخصی مسئول اعمال خود است، ولی با ارتکاب جرمی از سوی یک فرد و زندانی شدن وی، ناگزیر خانواده اش هم دچار آسیب‌های مختلفی می‌شود.

مدیر کل زندان‌های استان تهران تأکید کرد: خانواده‌های زندانیان جرمی مرتکب نشده‌اند و نباید به دلیل زندانی شدن یکی از اعضاء که در اغلب موارد نان آور خانه است، دچار مشکلات متعدد شوند. تلاش‌ها نیز بر این مبنا قرار گرفته تا حد توان، بتوان از طریق مددکاران اجتماعی، انجمن حمایت از زندانیان، نمایندگی ستاد دیه استان تهران و مرکز مراقبت بعد از خروج، این آسیب‌ها را به حداقل ممکن رساند.

حیات الغیب در پایان با تقدیر از تمام نیکوکارانی که برای آزادی زندانیان نیازمند پا به عرصه احسان گذاشته اند، گفت: روز گذشته هم فردی نیکوکار با واریز مبلغی به حساب مرکز مراقبت بعد از خروج، بدهی ۲۰ نفر زندانی نیازمند را پرداخت کرد. این اقدامات در روز‌هایی که به پایان سال نزدیک می‌شویم، بیشتر قوت گرفته است؛ بنابراین گزارش، ۱۲ نفر از زندانیانی که قبلاً با کمک بسیج قوه قضاییه، مبالغ بدهی و رد مالشان به حساب شکات واریز شده و برخی از آنان نیز بخشی از طلب‌هایشان را بخشیده بودند، آزاد شدند و زندان را به مقصد منازلشان ترک کردند.


بیشتر بخوانید

 اهمیت اقناع افکار عمومی؛ دغدغه جدی در قوه قضاییه

کرونا در زندان‌ها کنترل شده است

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.