در گزارش زیر طرز تهیه میان وعده مکزیکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با طرز تهیه بلال تنوری شما می‌توانید از یک میان وعده خوشمزه و الهام گرفته شده از مکزیک لذت ببرید و از خودتان پذیرایی کنید. بلال تنوری خوشمزه با سس جذابش که در ادامه به شما آموزش داده‌ام و سالاد بی‌نظیری که کنار آن سرو می‌شود، می‌تواند عصرانه داغ این روز‌های سرد باشد. سالاد لوبیای مزه‌دار شده با سیر و پیاز و کره و گشنیز، یک سالاد بسیار خوشمزه است که آن را به صورت مجزا هم می‌توانید تهیه کنید و در کنار غذا‌های دیگر هم سرو کنید. برای تهیه این سالاد از لوبیا سیاه استفاده شده که شما اگر در دسترس نداشتید، می‌توانید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید. با طرز تهیه این میان وعده مکزیکی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه بلال تنوری خوشمزه و طعم دار
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سس مایونز ۵۰ گرم
پاپریکا دودی یک قاشق چای‌خوری
لیمو ترش یک عدد
بلال چهار عدد

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا سیاه

لوبیا سیاه ۴۰۰ گرم
کره پاستوریزه ۳۰ گرم
پیاز (ریز خرد شده) بک عدد
سیر (ریز خرد شده) چهار حبه
پودر چیلی دو قاشق چای‌خوری
لیمو ترش بک عدد
ترشی فلفل ۲۰ گرم
برگ گشنیز (ریز خرد شده) ۳۰ گرم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش سیرابی خوشمزه و مقوی و مرغ نمکی در قابلمه تا انواع دسر و شیرینی ساده و کم هزینه برای شب یلدا + تصاویر


طرز تهیه بلال تنوری خوشمزه و دلچسب با سالاد لوبیا سیاه

ذرت یکی از خوراکی‌های محبوب و پراستفاده در آشپزی مکزیکی است. ذرت مکزیکی یکی از معروف‌ترین غذا‌های مکزیکی است که امروزه در گوشه کنار شهر در دکه‌های کنار خیابان یا فست فودی‌ها سرو می‌شود. از دیگر غذا‌های مکزیکی نیز می‌توان به سالاد مرغ مکزیکی، سالاد کینوا و ذرت مکزیکی و دیپ اسفناج مکزیکی اشاره کرد که بسیار خوشمزه هستند و به راحتی می‌توانید آن‌ها را در خانه خود تهیه کنید.

در طرز تهیه بلال تنوری که از آشپزی مکزیکی الهام گرفته شده نیز ابتدا باید کباب‌پز را روشن کنید تا گرم شود. به کمک قلموی آشپزی روی ذرت‌ها را با روغن چرب کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه آن‌ها را روی گریل قرار دهید تا کبابی شوند. هر چند دقیقه یکبار آن‌ها را برگردانید تا تمام آن‌ها کامل کبابی شوند.

در همین حین که ذرت در حال پختن است، سس مایونز را با پاپریکای دودی و کمی نمک داخل یک کاسه مخلوط کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

لیمو را برش دهید و همراه سس تهیه شده کنار بلال سرو کنید.

حالا نوبت سالاد لوبیایی است که قولش را داده بودیم. ابتدا لوبیا‌ها را که از شب قبل خیس کردید همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزند.

پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. یک کره را داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس پیاز خرد شده را داخل کره تفت دهید. حدود شش تا هشت دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز طلایی شود. در این فاصله سیر را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید. سیر خرد شده را همراه چیلی به پیاز در حال تفت اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

لوبیای پخته شده را آبکش کنید، اما آب آن را دور نریزید. سپس لوبیا‌ها را به تابه اضافه کرده و آن را به کمک قاشق کمی له کنید. ۲۰۰ میلی‌لیتر از آب لوبیا را به تابه اضافه کرده و کمی نمک هم اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و هر از گاهی هم بزنید. حدود شش تا پنج دقیقه مواد را تفت دهید تا آب لوبیا ورچیده شده و غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ شد، مجددا مقداری آب اضافه کنید.

برگ‌های گشنیز را شسته و بعد از این که خشک شدند به صورت ریز خرد کنید. مواد را به ظرف سرو منتقل کرده و روی آن ترشی فلفل و گشنیز خرد شده قرار دهید. بلال تنوری را همراه این سالاد خوشمزه سرو کرده و نوش جان کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه این غذای خوشمزه

برای اینکه بلال‌های تنوری شما سرد نشوند، می‌توانید اول سالاد را آماده کنید و داخل یخچال قرار دهید و بعد بلال را کبابی کنید.
اگر لوبیا سیاه در دسترس ندارید از لوبیا قرمز استفاده کنید.

 

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
ت