به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید برضروری بودن بودجه سازمان براساس سرانه ۴۲ میلیون نفر جمعیت، گفت: تا زمانی که نظام بیمهای از جهت اعتبارات و سرانه صحیح، اصلاح نشود، مشکلات وجود خواهد داشت.
ناصحی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمه سلامت یکی از بیمههای حاکمیتی است و افراد تحت پوشش این بیمه عمدتا از اقشار ضعیف جامعه هستند، نیاز به حمایت و چتر بیمهای عادلانه برای کاهش مخاطرات مالی ناشی از بیماریها دارند به همین دلیل برای پوشش بیمهای مناسب و امنیت مالی لازم است که در حوزههای مختلف این اعتبار با توجه به سرانه موجود به خصوص در بیمه روستاییان و پوشش بیمه همگانی بیشتر شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: اصلاح بودجه علاوه بر ارتقای بسته خدمات باعث کاهش پرداخت از جیب مردم نیز میشود.
او با اشاره به اینکه اعتبارات سازمان بیمه سلامت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ رشد نسبتا خوبی داشته است، افزود: امیدواریم مجلس شورای اسلامی در این زمینه با ما همراهی کند تا بودجه مناسبی تخصیص داده شود. باید توجه داشت که برای حمایت بیشتر از بیماران خاص، صعب العلاج و اوتیسم لازم است که اعتبارات حداقل دو برابر شود تا نیازهای این حوزه به طور کامل پوشش داده شود.
ناصحی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: سازمان بیمه سلامت داروهای بیماران مبتلا به کرونا را نیز پوشش میدهد که هزینه بسیار زیادی را به این سازمان تحمیل کرده است که لازم است این موضوع نیز در بودجه ۱۴۰۰ مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: با توجه به اینکه ارزیابی وسع به دلیل شیوع بیماری کرونا و شرایط اقتصادی ناشی از آن، متوقف شده است و در حال حاضر متقاضیان رایگان بیمه میشوند ضرورت دارد این موضوع در بودجه سال آینده به نوعی جبران شود. ما نیز برای اینکه مردم در این مدت دچار مشکل نشوند، سعی کردیم این موضوع را طوری ساماندهی کنیم که مردم به راحتی بتوانند خدمات لازم را دریافت کنند.
او افزود: سازوکارها و آیین نامهها براساس دهکها در آینده باید طوری تنظیم شود تا اقشاری که از بضاعت کافی برخودار هستند حق بیمه پرداخت کنند و افراد نیازمند به طور رایگان تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
ناصحی گفت: با توجه به پیگیریهای انجام شده، رشد خوبی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ با توجه به وضعیت اقتصادی کشور داشته ایم، ولی تا ایده آل فاصله وجود دارد.
انتهای پیام/