به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حجتالاسلام سید جواد موسوی معاون اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در دیدار منتخبان خانه احزاب سیستان و بلوچستان که در محل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان انجام شد، افزود: عمدهترین مشکلات استان در حوزه آموزش و اقتصاد است در حوزه آموزش باید در راستای توانمندسازیهای فرهنگی گامهای مؤثری برداریم و تلاش کنیم تا با ایجاد بستر مناسب آموزشی بر محور اشتغال در پدیدآوری اقتصاد پایدار در منطقه گام برداریم.
او بیان کرد: وقتی افراد، نهادها، رسانهها و یا هر جریان دیگری به بیان مشکلات در حوزه اجتماعی میپردازد باید در کنار آن با ارائه راهکار مناسب در خصوص برونرفت از این مشکلات اثرگذار باشد تا از این طریق و مبتنی بر راهبرد مشخص بتوان در رفع موانع موجود و مشکلات ایجادشده گامهای مؤثری برداشته شود.
دبیر شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان افزود: خانه احزاب استان باید با ورود به حوزه مطالبه گری در جامعه مبتنی بر فرایند عدالتخواهی و آگاهسازی آحاد جامعه در خصوص حقوق شهروندی را در دستور کار قرار داده تا از این طریق افکار آنها را به سمت مطالبه گریهای مناسب هدایت کند.
او تصریح کرد: هماینک مطالبه گری در سیستان و بلوچستان وجود دارد اما این مطالبه گری به دلیل عدم آگاهی مردم از حقوق خود، به سرانجام نرسیده و بعضا با ایجاد برخی حواشی به فراموشی سپرده میشود.
حجت الاسلام موسوی تأکید کرد: در آستانه انتخابات شورای شهر قرار گرفتهایم در این خصوص خانه احزاب استان که متشکل از افرادی با قومیت، مذاهب و گرایشهای سیاسی مختلف است باید در شرایط کنونی نقش اثرگذاری در اطلاعرسانی و آگاهسازی مردم از حقوق شهروندی خود داشته باشد تا آنان در عرصه انتخابات شوراها مبتنی بر تصمیم عاقلانه برمدار حقوق خود در حوزه شهری اقدام به انتخاب نمایندگان درست کنند و در توسعه و آبادانی شهر خود اثرگذار باشند.
او افزود: آگاهسازی مردم باید خارج از نگاههای قومی، مذهبی و سیاسی و مبتنی بر معرفی شاخصها با توجه به شرایط شهری و نیازهای این حوزه باشد.
دبیر شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به شباهت کمیتههای زیرمجموعه خانه احزاب استان با کمیتههای زیرمجموعه این شورا خواستار ارائه طرحهای پیشنهادی این نهاد سیاسی به نهاد رهبری در امور اهل سنت بهمنظور مطرحشدن در شورای اجتماعی نهاد شد تا پس از بررسی و تبادلنظر در صورت تصویب شورا بهمنظور برونرفت از مشکلات اجرایی شوند.
او ابراز امیدواری کرد تا همکاریهای خانه احزاب با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در راستای حل مشکلات حوزه اجتماعی با برگزاری نشستهای تخصصی و ارائه راهبردها و راهکارهای عملیاتی بیشازپیش افزایش یابد.
رییس خانه احزاب سیستان و بلوچستان به تشریح فعالیتهای این نهاد پرداخت و افزود: خانه احزاب استان از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را در استان آغاز کرده و هماینک افزونبر ۵۰ حزب فعال در استان وجود دارد.
سارا خوشخوی خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد خانه احزاب، همافزایی، همگرایی جریانات و گرایشهای مختلف سیاسی فعال در استان است و براین اساس میتوان گفت همانطور که زاهدان پایتخت وحدت اسلامی است، خانه احزاب استان نیز در ترویج گفتمان وحدت در بین آحاد جامعه اثرگذار بوده چراکه از مذاهب، قومیتها و گرایشهای سیاسی مختلف در این مجموعه کنار یکدیگر برای رفع مشکلات و ایجاد همافزایی و گفتمان واحد برای توسعه استان فعالیت میکنند.
انتهای پیام/ع