به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه نبود مجتمع آموزشی را خلا ارتباط جوانان با صنعت دانست.
او گفت : آموزشهای فنی و حرفهای علیرغم ساختاری که دارد این حلقه مهارتی بخش صنعت را کم داشت و آموزشها در بخش دولتی با حوزه صنعت فاصله داشت، چون سیستم دولتی توان بروزرسانی تجهیزات و مربیان را ندارد، ولی بخش خصوصی میتواند این کار را به راحتی انجام بدهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه افزود: خلا نبود مهارت موجب شکاف عظیمی در میان عرضه و جذب نیروی کار آماده به بازار کار و اشتغال شده، صنعتگران استان همواره برای جذب نیروی کار ماهر با مشکل مواجه بودند.
او با اشاره به اینکه جامعه اشتغال در بخش صنعت را اشتغال پایدار و معتبر میداند، افزود: امیدواریم صنایع هم پای کار بیایند و علاوه بر آموزشهای درون مجموعهای و ارتقاء سطح دانش کارکنان در کنار این مجتمع نیز آموزشهای مورد نیاز را دنبال کنند.
محمدی، از مدیران صنایع خواست تا در جذب نیروهای خود مهارت و توانمندی افراد را مدنظر داشته باشند.
معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: در بخش دولتی نمیتوانستیم با بخش خصوصی ارتباط معنادار واقعی داشته باشیم؛ خانههای صنعت و معدن با حضور فعال و پررنگی که دارد این نقش را به خوبی ایفا کردند.
صلاحی با بیان اینکه بخشی از کارهای دولتی را به خانه صنعت و معدن واگذار کردهاند، افزود: خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه همواره در بین خانههای صنعت و معدن ایران پیش قدم بوده و حالا هم اولین خانه صنعتی است که اقدام به تاسیس مجتمع فنی و حرفهای میکند.
او یکی از مشکلات اصلی بحث بیکاری استان با توجه به بررسیهای چند سال اخیر را وجود نداشتن آموزش علمی و کاربردی در سطح استان دانست و گفت: فارغالتحصیلان دانشگاهی مهارت کافی را ندارند و این حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت بود، این مرکز پیش قدم شده تا این مشکل را حل کند و امیدواریم نقش مهمی را ایفا کند و واحدهای صنعتی نیز با در اختیار گذاشتن امکانات شاهد پویایی بیشتر باشند .
انتهای پیام/د