به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، پورمیدانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در ارتباط تصویری با بخش خبری شامگاهی سیمای مرکز قم تولید مرغ را در استان بسیار خوب توصیف کرد و گفت: نیاز روزانه استان به مرغ گرم حدود ۴۰ تن است، اما در حال حاضر روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن مرغ گرم در قم توزیع میشود.
او به مردم اطمینان داد با تأمین نهادههای دامی مورد نیاز ،مرغ گرم با قیمت مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان در قم توزیع شود.
پورمیدانی با اشاره به برطرف شدن نیاز روزانه قم به مرغ گرم ،عنوان کرد: با تامین نیاز روزانه قم مجوز صادرات مرغ به استانهای دیگر از سوی استانداری صادر شده است.
انتهای پیام/ش