سرهنگ سلیمی درباره طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوب شده و تعداد موتور‌های ترخیص شده، توضیحاتی داد.

سرهنگ محمد باقر سلیمی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طرح فوق العاده ترخیص موتور سیکلت‌های رسوبی بنا به تدبیر فرمانده نیروی انتظامی از ۱۸ آبان ماه در سراسر کشور و با ارائه تسهیلات و مشوق‌هایی آغاز شد و این طرح در فرصت دو ماه‌ای که دارد تا ۱۸ دی ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: تسهیلاتی که در این طرح برای مالکان، راکبین و دارندگان موتور سیکلت پیش بینی شده عبارتند از؛ امکان تقسیط جرائم رانندگی به مدت یکسال به نسبت شرایط اقتصادی دارنده یا مالک، بخشودگی دو برابر شده جرائم رانندگی گذشته متقاضیان، امکان دریافت خدمات غیر حضوری و بدون مراجعه به پلیس راهنمایی و رانندگی و فقط با مراجعه به بیش از هزار و دویست مرکز خدمات الکترونیکی پلیس ۱۰+در سراسر کشور، امکان ترخیص موتور سیکلت‌هایی که راکبینشان در لحظه توقیف فاقد گواهینامه رانندگی بودند و درحال حاضر می‌توانند با تعهد به عدم تردد در معابر عمومی موتورشان را ترخیص کنند.

وی افزود: همچنین امکان ارائه خدمات علاوه بر مالکان موتور سیکلت که اسناد مالکیت و پلاک، شماره و همچنین کارت وسیله نقلیه به نامشان است به افرادی که موتور سیکلت را در لحظه توقیف در اختیار داشتند و قبض پارکینگ اصطلاحا به نام آن هاست و برابر ضوابط و مقررات و قوانین به عنوان متصرف قانونی شناخته می‌شوند آن هم با اخذ تعهد در خدمات الکترونیک می‌توانند دریافت کنند.

سرهنگ سلیمی بیان کرد: تسهیلات دیگری که پیش بینی شده موضوع کاهش هزینه‌های پارکینگ است که برابر هماهنگی‌هایی که صورت گرفت بر مبنای ۱۳۹۴ مصوبه هیات دولت مورد محاسبه قرار می‌گیرد که بسیار مبلغ ناچیزی است نسبت به تعرفه‌هایی که در حال حاضر دریافت می‌شود.

وی تصریح کرد: تلاش شد در این طرح، موتور سیکلت‌هایی که به عناوین مختلف در سال‌های گذشته متوقف بودند و دارندگان و مالکانشان به دلیل همین موانع و هزینه‌هایی که گفته شد وجود نداشت بتوانند به راحتی این خدمات را دریافت کنند.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا افزود: از ابتدای طرح تا امروز ۸۲ هزار و ۷۲۸ درخواست به واحد‌های ترخیص کننده ارسال شده که منجر به ترخیص ۵۶ هزار و ۲۶۵ دستگاه موتورسیکلت به صورت برخط و سیستمی و در کمتر از نیم ساعت و بدون نیاز به مراجعه مالکان یا دارندگان به واحد‌های راهنمایی و رانندگی شده است.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۲۰۵ دستگاه موتور سیکلت هم که نقص مدارک در درخواست اولیه وجود داشته حداکثر با یک مرحله عودت در سیستم و تکمیل مدارک به صورت سیستمی حداکثر ظرف ۲۴ ساعت منجر به ترخیصشان شده، ۱۵ هزار و ۹۷۶ دستگاه موتورسیکلت هم به صورت دستی توسط همکاران ما علاوه بر خدمات سیستمی مربوط به موتور سیکلت‌هایی که در سال‌ها قبل که سامانه راه اندازی نشده بود ترخیص شدند.

سرهنگ سلیمی گفت: مجموعا تا امروز ۸۰ هزار و ۴۴۶ دستگاه موتور سیکلت ترخیص و تحویل مالکان شده است. بنا بر تمدید این طرح وجود ندارد و اطلاع رسانی‌های لازم هم انجام شده و از دارندگان و مالکان خواهش میکنیم که در این فرصتی که باقی مانده مراجعه داشته باشند و درخواست هایشان را بدهند و بتوانند وسیله نقلیه شان را با این تسهیلات دریافت کنند.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا ادامه داد: نکته‌ حائز اهمیت این است که در این ۳۷ روزی که از شروع این طرح گذشته تاکید فرمانده نیروی انتظامی و همچنین رئیس پلیس راهور ناجا مبنی بر تعدیل میزان توقیف‌ها بوده و همکاران ما سعی کردند مصادیق توقیف را کاهش بدهند و توقیف به عنوان آخرین کار در دستور اقدامات کنترلی پلیس قرار گرفته است.

وی اظهار کرد:خوشبختانه در این مدت ۳۷ روزه شاهد کاهش ۸۴ درصدی توقیف هستیم و بنا به تدبیر فرمانده ناجا دستورالعملی هم در رابطه با ساماندهی توقیف در دست تبیین است و به زودی ابلاغ خواهد شد و روند توقیف به حداقل می‌رسد تا شاهد رسوب وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها نباشیم.


بیشتر بخوانید

کلاهبرداری یک تریلیونی با فروش چند قطعه زمین به ۶ خریدار

کلاهبرداری میلیاردی در پوشش وام مسکن


انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
تنبيه چه كسي ؟
۲۱:۱۷ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
سرمايه هاي ملي كه زير باد و باران و برف و نور خورشيد از بين مي رود و بنزيني كه داخل باك اين موتور سيكلت هستند در اثر گرما تبخير ميشود آيا اينها سرمايه كشور نيست ؟ چه كسي قراره تنبيه شود موتور سيكلت يا جيب صاحب موتور سيكلت و يا شايد هم همه مردم؟!!!
آخرین اخبار