به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه سوفله قارچ آشنا کنیم.
مواد لازم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
بیشتربخوانید
طرز تهیه
کره رو توی شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب میکنیم قارچها رو تویش میریزیم و تفت میدهیم. آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم؛ و هم میزنیم.
شیر و هم کم کم اضافه میکنیم و مرتب به هم میزنیم که آرد گلوله نشه. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغها رو دانه دانه اضافه میکنیم؛ و به هم میزنیم.
مخلوط غلیظ بدست آمده رو از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم گرم بمانه (نمک و فلفل و ادویه اش رو اندازه میکنیم).
سفیده تخم مرغها رو میزنیم تا سفت و سفید بشه مخلوط قارچ رو با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم و کمی پنیر میتونیم داخل مخلوط بریزیم و در ظرف مناسبی میریزیم.
روی کل مواد رو با پنیر میپوشانیم. توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه میپزیم تا کاملاْ پف کند و بالا بیاید و وسطش هم ببندد.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/