پورنصرالله مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه پیش بینی میشود حدود ۱۰۰ هزار تن نیشکر در ۲۵۰ هکتار از مزارع مازندران برداشت شود، گفت: بیشترین کشت نیشکر و تولید شکر سرخ در مازندران در شهرهای بابلسر، قائمشهر، بهنمیر و سیمرغ است.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه نیشکرهای فرآوری شده در بازارهای محلی شهرستانی و استانی به فروش میرسد، افزود: ۳۵ مرکز فرآوری نیمه مکانیزه شکر سرخ با مجوز جهاد کشاورزی در مازندران فعال است و انواع محصولات از شکر سرخ در این مراکز فراوری میشود.
پورنصرالله گفت: تولید و فرآوری نیشکر اکنون در مازندران بیشتر به صورت شکر قرمز، کف و شیره است که اغلب در کارگاههای نیمه صنعتی انجام میشود.
انتهای پیام/ م