به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات اظهار کرد: شخصی با در دست داشتن پروندهای از دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای «ناحیه ۳۱ تهران» به پلیس فتا، اظهار کرد: در فضای مجازی با شخصی ناشناس آشنا شدم که با ترفندهای زیرکانه با این عنوان که از راه خرید طلای آب شده بدون اجرت و کارمزد؛ سود فراوانی نصیب من میشود، بنده را فریب داد و بعد از اینکه از من بیش از یک میلیارد ریال کلاهبرداری کرد، من را از داخل کانال بیرون انداخت و دیگر پاسخگویم نبود.
وی عنوان کرد: در تحقیقات اولیه مشخص شد دو کانال و یک گروه تلگرامی با بیش از ۸۰ هزار نفر عضو در این خصوص فعالیت دارد و روزانه تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی به این کانالها و گروهها مراجعه میکنند.
رئیس پلیس فتا ابراز داشت: با اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا ادمین اصلی این کانالها و گروهها در فضای مجازی را شناسایی کردند و با بکارگیری فنون پلیسی، پس از احراز هویت متهم، مخفیگاه وی در یکی از محلههای شرق استان تهران شناسایی شد و با هماهنگیهای قضایی متهم در مخفیگاهش دستگیر شد و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا انتقال یافت.
این مقام سایبری با اشاره به اینکه متهم پس از انتقال به پلیس فتا علاوه بر اعتراف به جرم ارتکابی به چند جرم مشابه دیگر نیز معترف شد، تصربح کرد: کشف سایر جرائم مشابه در دستور کار قرار دارد.
بیشتر بخوانید
سرهنگ گودرزی به شهروندان توصیه کرد: بررسی چندین پرونده سایبری نشان میدهد خرید و فروش طلا و ارز در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مورد توجه کلاهبرداران سایبری قرار دارد و این مجرمان به بهانه خرید و یا فروش با شهروندان ارتباط برقرار کرده و با شگردهای مختلف سعی در فریب و کلاهبرداری از آنان را دارند، لذا شهروندان بدون تحویل گرفتن کالا و اطمینان از اصالت آن از پرداخت بیعانه خودداری کنند.
وی افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/