به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش رنگارنگ آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۵۰ گرم
برنج ۰.۵ کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمهای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کرهها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.
فلفلها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.
سپس رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه را به آنها اضافه کرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.
برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.
سایر نکات
میتوانید به جای گوشت تکهای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید
اضافه کردن فلفل و تند کردن غذا مزه آن را بهتر میکند
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه کنید تا خوشمزهتر شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/