به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها با قیمت سرسامآور گوشیهای هوشمند، هر کسی نمیتواند به سرعت گوشی موبایل خود را عوض کند و دستگاه جدید بخرد. راهکارهایی وجود دارد که به طول عمر گوشیهای هوشمند کمک میکند. در این مطلب قصد داریم ۵ عادت بدی که به موبایل شما آسیب وارد میکند معرفی کنیم تا با کنار گذاشتن آنها به افزایش طول عمر گوشی خود کمک کنید.
چرا برخی کاربران میتوانند چند سال خیلی راحت با یک گوشی کار کنند و برخی دیگر از کاربران، گوشی در دستشان دوام نمیآورد و سریع دچار مشکل میشود؟ شاید یکی از رازهای این موضوع ریشه در رفتارها و عادتهای کاربری نادرست باشد.
استفاده نادرست از شارژر و خرید کابل بیکیفیت
خرید شارژر و کابلهای غیر استاندارد و از برندهای متفرقه یکی از بدترین کارهایی است که میتواند به گوشی موبایل شما صدمه وارد کند. برخی کاربران به اشتباه برای یک گوشی چند ده میلیونی، کابل شارژ یا شارژر ارزان قیمت و متفرقه خریداری میکنند.
چنین کابلهایی میتوانند برای همیشه به دستگاه شما آسیب برسانند. حتی ممکن است گوشی در معرض آتش گرفتن قرار گرفته یا خطر برق گرفتگی کاربر را تهدید کند.
این عادت بد را کنار بگذارید و به هیچوجه شارژر و کابل شارژ متفرقه نخرید. از طرفی وقتی کابل با کیفیت خریداری میکنید، با آن رفتار درستی داشته باشید. برخی کاربران کابلهای شارژر با به شکل نادرستی جمع میکنند و همین رفتار اشتباه باعث میشود، سیمهای داخلی کابل دچار قطعی شود.
هنگام بیرون کشیدن شارژر از پریز هم دقت کنید. کاربران بسیاری در سراسر جهان با در دست گرفتن کابل شارژر و کشیدن آن، سری شارژر را از پریز جدا میکنند. این بدترین رفتاری است که میتوان با چنین لوازم جانبی داشت. در نظر داشته باشید که گوشی را شب تا صبح به شارژر وصل نکنید و مدت زمان شارژ را در نظر بگیرید.
عدم استفاده از محافظ نمایشگر و قاب محافظ گوشی
هر روز در سراسر جهان گوشیهای هوشمند بسیاری به دلیل نداشتن محافظ نمایشگر و کیس محافظ با مشکل شکستن نمایشگر یا ترک خوردن آن مواجه میشوند. برخی کاربران دوست دارند گوشی را بدون داشتن قاب و محافظ در دست بگیرند؛ اما آیا ارزش دارد گوشی چند میلیونی همیشه در معرض آسیب دیدن قرار داشته باشد؟
از محافظ نمایشگر و کیس محافظ برندهای خوب استفاده کنید تا مطمئن باشید از گوشی شما به خوبی محافظت میکند.
بیشتر بخوانید
باتری دستگاه نباید کاملا تخلیه شود
باتری گوشیهای هوشمند به مرور زمان خراب میشوند و درنهایت بعد از چند سال باید تعویض شوند؛ اما میتواند این روند را کندتر کرد.
برخی عادتهای اشتباه باعث میشوند که باتری سریعتر آسیب ببیند. در برخی گوشیها با آسیب دیدن باتری حتی عملکرد دستگاه نیز تحتالشعاع قرار میگیرد.
قبل از آنکه باتری کاملا دشارژ شوید و به صفر درصد شارژ خود برسد، آن را شارژ کنید. بهتر است وقتی شارژ باتری حدود ۲۰ درصد است به فکر شارژ کردن آن باشید. از طرفی بهتر است قبل از آنکه باتری گوشی ۱۰۰ درصد شارژ شود نیز آن را از شارژر جدا کنید. با این کار به طول عمر بیشتری باتری گوشی کمک میکنید.
با وجود مقاومت گوشی در برابر نفوذ آب، مراقب باشید
با وجودی که برخی گوشیهای هوشمند با استاندارد IP۶۷ و IP۶۸ مقاومت بالایی در برابر نفوذ یا پاشش آب دارند؛ اما بهتر است اگر ضرورتی ندارد، گوشی خودتان را در معرض نفوذ آب قرار ندهید.
قرار دادن گوشی به صورت مکرر در معرض آب، میتواند به گوشی آسیب برساند و این احتمال وجود دارد که آب راه خودش را پیدا کند و به داخل دستگاه نفوذ کند.
برخی از دستگاهها ممکن است در برابر نفوذ آب مقاومت بیشتری نسبت به بقیه داشته باشند؛ اما درنهایت بهتر است گوشی را برای تفریح و سرگرمی در معرض نفوذ آب قرار ندهیم.
آپدیتهای امنیتی و بروزرسانیها را جدی بگیرید
برخی کاربران میانه خوبی با آپدیتهای امنیتی و بروزرسانیهای برخی اپلیکیشنها ندارند و تصور میکنند اصلا نیازی به دریافت چنین بزوررسانیهایی نیست. در صورتی که چنین آپدیتهایی میتواند از بروز مشکلات جدی برای گوشی جلوگیری کند. اپلیکیشنهای نصب شده روی گوشی را به صورت منظم آپدیت کنید و این کار را به تعویق نیندازید.
در نهایت باید مراقب اپلیکیشنهایی که روی گوشی نصب میکنید باشید. از فروشگاههای معتبر برنامههای مورد نیاز خود را نصب کنید. برخی کاربران به بهای دانلود اپلیکیشنهای پولی به صورت رایگان یا با قیمت پایینتر، گوشی خود را در معرض خطر قرار میدهند.
منبع: دیجیاتو
انتهای پیام/