مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ گرم ۲۲ هزار و ۹۰۰ تومان است.

محمد علی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۴ هزار و ۴۰۰ تا ۱۶ هزار تومان، مرغ آماده به طبخ در کشتارگاه ۱۹ هزار و ۶۰۰ تومان و خرده فروشی ۲۲ هزار و ۹۰۰ تومان است.

وی افزود: با واریز حقوق های کارمندی و کارگری پیش بینی می شود که طی ۵ تا ۶ روز آینده قیمت مرغ روند افزایشی داشته باشد و مجدد روال عادی به خود بگیرد.

کمالی سروستانی درباره تاثیر عرضه مرغ گرم و منجمد در بازار بیان کرد: با وجود افزایش افسار گسیخته قیمت مرغ در بازار، عرضه مرغ منجمد و گرم دولتی توانست این فاصله قیمت را به حداقل برسد.

وی از کاهش قیمت نهاده دامی در بازار سیاه خبر داد و گفت: با توزیع نهاده در سامانه بازارگاه، قیمت هر کیلو کنجاله سویا از ۱۷ هزار به ۱۳ هزار تومان و ذرت ۳ هزار تومان رسیده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین جزئیات جوجه ریزی بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که در آذر ماه ۱۰۵ تا ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته باشد.

کمالی سروستانی از انحصار در واردات نهاده های دامی خبر داد و گفت: واردات ذرت و کنجاله سویا توسط ۱۰ تا ۱۲ نفر صورت می گیرد که با این وجود این افراد بازار را در دست خود گرفتند، هر چند پشتیبانی امور دام نقش پررنگی در واردات دارد که این امر به تنظیم بازار کمک‌می کند.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: بنابر اعلام معاونت امور دام، ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از سامانه بازارگاه تامین می‌شود و تنها در صورت  وجود مشکلاتی در اطلاعات قرنطینه به سامانه بازارگاه، کل نیاز از سامانه تامین نمی‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مرغداران نقشی در تعیین قیمت مرغ ندارند، گفت: هم اکنون ۲۳ هزار مرغدار مشغول تولید مرغ هستند که به هیچ عنوان انحصار قیمت را در اختیار ندارند و کشتارکننده‌های مرغ در بازار نقش اساسی دارند.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی درباره اینکه انحصاری در واردات نهاده‌های دامی هست یا خیر؟، بیان کرد: با وجود آنکه ۱۰ واردکننده در ارتباط با نهاده‌های دامی، ۸۰ درصد واردات را انجام‌ می دهند، از این رو به نحوی می‌توان گفت که انحصار در واردات وجود دارد.

کمالی سروستانی با بیان اینکه واردات نهاده با ارز دولتی فساد انگیز است، گفت: با وجود اختلاف ارز دولتی با آزاد، زمینه برای فساد مهیاست، به همین خاطر دولت با آزاد سازی نرخ ارز و تزریق یارانه به مصرف کننده باید جلوی این فساد را بگیرد، البته نباید شرایط به گونه‌ای باشد که هزینه‌های تولید برای تولیدکننده افزایش چشمگیری داشته باشد.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد حواله دریافت نهاده به مرغداران داده می‌شود، گفت: گرچه تبدیل حواله به نهاده ممکن است چند روز طول بکشد، اما به طور کلی توزیع با نرخ مصوب بر بهبود روند بازار اثر گذار است.

وی درباره آینده جوجه ریزی در شب عید گفت: با توجه به تامین نهاده با نرخ مصوب و انگیزه مرغداران به جوجه ریزی، پیش بینی می‌شود که ۱۲۰ میلیون قطعه مورد نیاز برای ایام‌پایانی سال جوجه ریزی شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم، بیان کرد: با توجه به توزیع نهاده دامی با نرخ مصوب و انگیزه نسبی مرغداران به امر جوجه ریزی، کمبودی در عرضه مرغ نداریم.

وی قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۱۶ هزار و ۷۰۰ تا ۱۶ هزار و ۸۰۰ و مرغ گرم را ۲۳ تا ۲۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به زیان های اخیر مرغداران، اگر دولت بر قیمت های فعلی پافشاری کند، آینده صنعت مرغداری در معرض خطر قرار می گیرد.

کمالی سروستانی از افزایش قیمت جوجه یکروزه خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۳ هزار و ۷۰۰ تومان است.

این مقام مسئول با بیان اینکه مرغداران نقشی در تعیین قیمت مرغ ندارند، گفت: هم اکنون ۲۳ هزار مرغدار مشغول تولید مرغ هستند که به هیچ عنوان انحصار قیمت را در اختیار ندارند و کشتارکننده‌های مرغ در بازار نقش اساسی دارند.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: اگر روال توزیع نهاده دامی و مرغ منجمد و گرم با نرخ مصوب ادامه یابد، روند نزولی قیمت مرغ در بازار ادامه دار خواهد شد.

وی در پایان آینده بازار مرغ  را در گرو نهاده های دامی دانست و گفت: با تامین ذرت و کنجاله مورد نیاز با نرخ مصوب، تولیدکنندگان مرغ تولیدی خود را با نرخ مصوب در بازار عرضه می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۲ دی ۱۳۹۹
ای داد وبیداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۴ ۰۲ دی ۱۳۹۹
ببین به کجا رسیدیم که جوجه میخرند و خوراک دولتی میگیرند بعد جوجه ها را معدوم میکنند و خوراک را آزاد میفروشند. وااسفا
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۴۳ ۰۲ دی ۱۳۹۹
علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۰:۳۵ ۰۱ دی ۱۳۹۹
مرغ از لحاظ فاندامنتال و تکنیکال مناسب یک پله ورود هست.
ورود پله ای فراموش نشه!
حد ضرر 15 هزار تومان!!!!!!!
آخرین اخبار