به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه راهبردی دانشگاه تدوین شد و براساس آن ارتقا رتبه دانشگاه در سطح بین المللی و قرار گرفتن در بین دانشگاههای نسل سوم در دستور کار قرار گرفته که برنامه اجرایی این اهداف تدوین و در راستای آن حرکت میکنیم.
او افزود: براین اساس اکنون دانشگاه در ۴ رتبه بندی بین المللی مهم جهانی حضور دارد و براساس این رتبه بندیها میان دانشگاههای صنعتی قدیمی کشور رتبههای اول و دوم را کسب کرده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه قرار گرفتن دانشگاه به عنوان دانشگاههای نسل سوم با هدف تاثیر در جامعه و اقتصاد کشور از اهداف این دانشگاه است، تاکید کرد: در سال جاری قراردادهای صنعتی دانشگاه افزایش یافت به نحوی که بودجه پژوهشی دانشگاه در این حوزه چند برابر سال گذشته افزایش یافته است.
معتمدی تصریح کرد: در دانشگاه حدود ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان مشغول به فعالیت بودند که اکنون این مراکز به ۲۸۸ شرکت افزایش یافته و هزار و ۵۰۰ نفر در این مراکز مشغول به فعالیت هستند. برنامه داریم در تمامی دانشکدهها مراکز نوآوری راه اندازی شود که تاکنون در ۵ دانشکده مراکز نوآوری راه اندازی و افتتاح شده است و این مراکز در سه دانشکده دیگر نیز افتتاح خواهد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: افزایش مهارت افزایی دانشجویان از دیگر برنامههای راهبردی دانشگاه بشمار میرود که این برنامه به نحوی برنامه ریزی شده است که هر دانشجو پس از فارغ التحصیلی حداقل یک مهارت عمده را کسب کرده باشد. این برنامه در سال جاری ابلاغ شده است و بودجه خوبی نیز برای آن تعیین شده است. براساس این برنامه قرار است هر دانشجو در زمان تحصیل خود در صنعت حضور یابد.
او اضافه کرد: در حوزه بین الملل نیز قراردادها و تفاهم نامههای خوبی منعقد شده است و نسبت به گذشته رشد مطلوبی داشته است به طور مثال امسال جذب دانشجوی خارجی دانشگاه نسبت به سال گذشته کاهشی نداشته است.
معتمدی با اشاره به بازنگری برنامه درسی و آموزشی دوره کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم تا پایان سال تحصیلی برنامههای درسی دیگر مقاطع تحصیلی نیز بازنگری شود.
بیشتر بخوانید
او تاکید کرد: براساس برنامه ریزیهای انجام شده خوابگاههای این دانشگاه ارتقا رتبه داشته اند به نحوی که دیگر خوابگاه رتبه ۴ و ۵ در دانشگاه وجود ندارد و سطح خوابگاههای دانشگاه به رتبههای یک و دو ارتقا یافته است.
انتهای پیام/