به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکثر ما معمولا کیک و شیرینیها را به عنوان میان وعده میشناسیم چرا که تهیه آنها آسان است و معمولا به مدت چند روز در خانه خورده میشوند؛ اما چه کسی از عوارض بیشمار مصرف مداوم این خوراکیها بیخبر است؟ شاید فکر کنید یک میان وعده گیاهی هرگز از پس رقابت با کیکهای رنگارنگ و خامهای برنمیآید، اما اگر این میان وعده گیاهی ساده را امتحان کنید، نظرتان در این مورد تغییر میکند.
ما برای شروع، میان وعده گیاهی کدو سرخ شده با بالزامیک که امروز برایتان آماده کردهایم را امتحان کنید. مطمئنا عاشق آن میشوید و برای خوردن آن لحظه شماری خواهید کرد.
این میان وعده گیاهی تنها از چند ماده غذایی ساده، ولی مفید تشکیل شده و تهیه آن هم مراحل بسیار کوتاهی دارد و خیلی زمان بر نخواهد بود. ماده اصلی تشکیل دهنده این میان وعده کدو سبز است که مزه آن در کنار کمی پیاز سرخ شده و سرکه بالزامیک بسیار متفاوت و لذیذ خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه میان وعده گیاهی ساده
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کدو سبز متوسط سه عدد
پیاز شیرین (خرد شده) نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
رزماری خشک (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر فتا (خرد شده) یک سوم فنجان
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه میان وعده گیاهی ساده
تهیه یک میان وعده سالم کار سختی نیست و حتی اگر به دنبال لاغری هستید نباید وعدههای غذایی خود را حذف کنید. شما میتوانید تنها در چند مرحله ساده میانوعدههای خوشمزهای مثل ساندویچ کلاب سبز، رول اسپرینگ گیاهی یا کدو سرخ شده با بالزامیک در خانه خود آماده کنید.
برای تهیه این میان وعده گیاهی خوشمزه ابتدا باید سه عدد کدو سبز را خوب بشویید. کدوها را با پوست به صورت حلقههای نازک برش بزنید. یک عدد پیاز شیرین کوچک را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای نگینی شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس کدوهای برش زده شده را داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف آن را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
پس از این که کدوها نرم و پیازها قهوهای و کاراملی شدند، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل اضافه کنید. رزماری خشک را داخل دستتان کمی له کنید تا به قطعات کوچکتر خرد شود و به بقیه مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
سپس دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مقداری از این ترکیب خوشمزه را داخل بشقاب مورد نظرتان بریزید. یک سوم فنجان پنیر فتا را کمی خرد کنید و روی کدوهای سرخ شده را با آن بپوشانید و سرو کنید، نوش جان.
نکات
دقت کنید که کدوها را حتما با پوست خرد کنید، چون در غیر این صورت در هنگام سرخ کردن ممکن است خرد و له شوند و شکل خود را از دست بدهند.
در صورت تمایل میتوانید تعدادی قارچ را برش بزنید و سرخ کنید و در انتها داخل ماهیتابه حاوی مخلوط کدو و پیاز بریزید و مواد را با هم ترکیب کنید.
اگر پنیر فتا دوست ندارید میتوانید پنیر پارمسان پودری را جایگزین آن کنید.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/