به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی فتحالله زاده، مدیرعامل سابق استقلال در خصوص برخی مسائل ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: سیاستمدارها از ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس چه میخواهند؟ کسانی که در ورزش کشور فعالیت میکنند، کار خود را بلد نیستند؟ کجای کار ما اشتباه است که فقط بر سر ورزش میکوبند و تمام حقیقتها را به دروغ تحویل مردم میدهند. در تمام دنیا درآمد فوتبال مشخص است. درآمدی که فوتبال دارد از درآمد بخشهای پتروشیمی بالاتر است. پتروشیمیها یکی از پایههای قوی اقتصادی هستند، اما گردش مالی فوتبال بیشتر است. در کشور ما جایگاه فوتبال کجا است؟
او افزود: پولهایی که امروز در فوتبال ما خرج میشوند، ۱۰۰ میلیارد تومان است. اما همه ارگانهای نظارتی بالای سر ورزش نشستهاند که مچ بگیرند و ببینند چه کسی پول را خورده است. اگر پرسپولیس شنبه قهرمان میشد، ۸۰ میلیون ایرانی شاد میشدند. این حال شاد، شور و شوق را با چقدر پول میشود خرید؟
او تصریح کرد: با چه سرمایهای و با چه وزارتخانهای میشود این شادی را برای مردم به وجود آورد؟ چرا دولت حق و حقوق فوتبال را نمیدهد؟ در فوتبال با همهچیز سلیقهای برخورد میشود. چرا گرفتن بازیکن خارجی را ممنوع کردیم؟ چون منفعت برخی افراد در این است که به دلالی خود برسند. اگر پرسپولیس چند بازیکن باکیفیت خارجی میگرفت، قطعاً قهرمان آسیا میشد. استقلال و پرسپولیس یتیمتر از یتیم هستند.
فتحالله زاده ادامه داد: در فوتبال ایران تیمهای باشگاهی ۱۰۰ درصد پول خود را از دولت میگیرند. اگر این ۲ باشگاه هزینهبر هستند، چرا آنها را رها نمیکنید و این ۲ باشگاه را خصوصی نمیکنید؟
مدیرعامل سابق استقلال در خصوص ضعف مدیریت ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: مدیریتهای اخیر ۲ باشگاه با دلسوزی نبوده است و فقط سلیقهای عمل کردهاند. به عنوان مثال مگر مدیران باشگاه پرسپولیس نمیدانستند که به فینال رسیدهاند و باید باقدرت بروند و قهرمان شوند؟ چرا گذاشتند بازیکنان تأثیرگذار مانند خلیل زاده و علیپور از تیم بروند؟ واقعاً نگهداشتن این بازیکنان اینقدر سخت بود؟ اگر همین بازیکنان در پرسپولیس بودند، امروز جام در تهران نبود؟ پس بعضیها دارند سیاستبازی میکنند نه تیم داری. مدیریتها اول سیاسی شد و بعد هم سلیقهای که هیچ نفعی برای ما نداشت.
او در پایان خاطرنشان کرد: امروزه اخلاق و انسانیت هم از بین رفته است. در گذشته احترام بین مدیرعامل و هواداران وجود داشت، اما در حال حاضر فقط شاهد بیاحترامیها هستیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/