به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، یکی از بانوان شاغل در گلخانه تقاب در رابطه با مزیت روش کشت هیدروپونیک گفت: در این روش هیچ گونه خاکی برای کشت گیاه استفاده نمیشود.
او افزود: در این کشت فقط یک سینی نیاز داریم که با ریشه گیاه تماس مستقیم دارد و شرایط کشت کاملا استریل است.
حالا با استفاده از روش هیدروپونیک در استان، در کمترین زمان و در هر متر مربع به حد فاصل هر ۱۰ رده سینی ۳۰ کیلومتر علوفه تازه تولید میشود.
ساقی تولید کننده این نوع علوفه بیان کرد: با بهره گیری از روش کشت هیدروپونیک توانسته ایم علوفه مورد نیاز دام را تولید کنیم.
بیشتر بخوانید
او تصریح کرد: تمامی علوفه ها مانند یونجه، سورگوم و ارزن قابلیت این را دارند که بتوانیم با این روش آن ها را کشت کنیم.
این علوفه خاصیت غذایی خوبی برای دام دارد و در تمامی فصول سال می توان علوفه تازه را برای دام تامین کرد، تمامی قسمت های این علوفه حتی بافت ریشه ای آن نیز قابل استفاده است.
یکی از جوانان شاغل در گلخانه میگوید: این روش مقرون به صرفه است و بر خلاف روش کشت سنتی و خاکی، کشاورز برای تهیه ادوات، هزینه نیروی انسانی و میزان مصرف آب دچار مشکل نمی شود.
او اظهار کرد: بذرها، روی سینی قرار می گیرند و به وسیله مه پاش آبیاری می شوند که در مصرف بهینه آب تاثیر بسزایی دارد و میزان آب مصرفی به یک لیتر کاهش پیدا کرده است.
روزانه یک تن علوفه با روش هیدروپونیک در این گلخانه تولید میشود و این ظرفیت را دارد ک میزان تولید روزانه را به ۵ تن علوفه برساند.
انتهای پیام / ی