به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، روح اله استاک مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: از آنجا که هلال احمر یکی از ارکان مدیریت بحران محسوب میشود نقش رسانهها قبل، حین و بعد از بحران بسیار با اهمیت است.
او عنوان کرد: انتقاد به جمعیت هلال احمر در حوزه آموزش، نقاط حادثهخیز قبل از وقوع بحران بسیار تاثیرگذارتر از حین بحران است.
استاک ادامه داد: قانون مدیریت بحران ماده ۱۴ برای جمعیت هلال احمر یکسری وظایف خاص حاکمیتی در نظر گرفته و هلال احمر را مکلف به انجام آن کرده و این مکلف بودن جمعیت را پاسخگو میداند.
او تاکید کرد: وظایفی برای جمعیت هلال احمر در نظر گرفته شد، این درحالی است که هیچ اعتباری برای این جمعیت در ردیف بودجه پیش بینی نشدهاست. از مجلس و دولت انتظار میرود در این خصوص پیگیریهای لازم را انجام دهند.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر از راهاندازی سامانه ۱۴۷ برای ارزیابی عملکرد جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: در این جمعیت هر کس مسئولیتی دارد و موظف است به مردم پاسخگو باشد.
استاک عنوان کرد: حوادث پیش آمده در سالهای ۹۶ و ۹۷ باعث شد انبارهای هلال احمر تقریبا خالی شود، اما با پیگیریهای صورت گرفته اکنون حدود ۵۰ درصد انبارها پر شده و همچنین کارخانه نساجی هلال احمر فعال شده است تا نواقص موجود را برطرف کند.
او با اشاره به ۵ دی سالروز زلزله بم گفت: طرح خانههای هلال دستاورد و تجربه از این حادثه است.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر افزود:اکنون ۴ هزار خانه هلال در سطح کشور دایر شده است که در صورت بروز حادثه در نقاط روستایی و دورافتاده آماده خدمترسانی تا ورود هلال احمر به منطقه هستند.
استاک ادامه داد: افراد فعال در خانههای هلال بومی منطقه و به صورت داوطلبانه در این خانهها مشغول شدهاند، آموزشهای لازم را دیدهاند و اقلام ضروری را در اختیار دارند تا در صورت وقوع رخداد در سریعترین زمان ممکن وارد عمل شوند.
او افزود: قرار است تا پایان دولت ۵ هزار و در افق بلند مدت ۳۷ هزار خانه هلال در سطح کشور دایر شود.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر بیان کرد: در استان بوشهر تا کنون ۷۰ خانه هلال فعال است که تا پایان دولت به ۱۰۰ خانه افزایش مییابد.
استاک عنوان کرد: از محل درآمد کرونا تاکنون ریالی به جمعیت هلال احمر داده نشده است، اما این جمعیت در ابتدای سال مسئول کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرها بود و در این ایام ۲۴ میلیون غربالگری انجام داد.
او بیان کرد: اهدا دستگاه اکسیژن ساز و طرح عمران سلامت دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر برای مقابله با ویروس کرونا بود.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر با اشاره به طرح نذر آب ۳ گفت: ۲۴ استان کشور امسال در این طرح مشارکت داشتند که به استانهایی که دچار خشکسالی بودند شامل سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و کرمان خدمات رسانی شد.
استاک بیان کرد: ارزش کل خدمات ارائه شده در قالب نذر آب ۳، معادل ۱۱۴میلیارد ریال است و در این طرح به ۱۹هزار و۹۴۲ نفر خدمات درمانی و بهداشتی ارائه شد.
انتهای پیام/م