مرکز بهداشت قم از پلمب یک کارگاه بسته بندی نمک با توقیف ۳ تن نمک فاقد مجوز‌های بهداشتی در قم خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مرکز بهداشت قم اعلام کرد: یک واحد کارگاه بسته بندی نمک در قم به دلیل  رعایت نکردن موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل و ابزار، مشکلات ساختمانی فراوان و نداشتن مدارک بهداشتی لازم جهت فعالیت از سوی بازرسان مرکز بهداشت قم پلمب شد.

در این کارگاه ۳ تن نمک به دلیل نداشتن سیب سلامت، علامت استاندارد، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، آدرس محل تولید و سایر مجوز‌های موردنیاز  توقیف شد.

۳ تن نمک غیر بهداشتی در قم توقیف شد

۳ تن نمک غیر بهداشتی در قم توقیف شد

 شهروندان هر گونه تخلف بهداشتی را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.