به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سجادی پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر بخش کشاورزی، گفت: ما در تولید به ویژه نهادههای دامی ضعیف و وابستگی داریم که باید با کارهای پژوهشی و خلاقانه از ظرفیتهایی که در اختیار داریم درست استفاده کنیم تا این ضعفها را برطرف نماییم و شاهد جهش و رونق تولید باشیم.
او با بیان اینکه حمایت مسئولین استان باعث شده تا در این زمینه در بخش کشاورزی شاهد اتفاقات خوبی باشیم گفت: با این نگاه علمی و خلاقانه توانسته ایم الحمدالله در تولید شیر به تولید هفت برابری، در گوشت قرمز به تولید سه برابری و همچنین در سایر محصولات کشاورزی به تولید چند برابری در واحد سطح و با ظرفیتهای موجود برسیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به طرحهای مهم پژوهشی که در بخش کشاورزی استان در حال اجرا و یا در برنامههای آتی باید قرار بگیرد افزود: مهمترین وظیفه ما کم کردن فاصله تحقیق، ترویج و اجرا و عملیاتی کردن طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی است که انشاءالله با عملیاتی شدن آنها شاهد رشد بخش کشاورزی و تبدیل شدن مجدد روستاها به قطب تولید خواهیم بود که نتیجه آن رونق و بازگشت مردم به روستاها است.
عظیمی، معاون اقتصادی استاندار نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت پژوهش و گستردگی آن اضافه کرد، واقعیت این است که پژوهش تا عملیاتی نشود و مردم از اجرایی شدن آن لذت نبرند نمیتوانند به اهمیت آن پی ببرند و به آن اعتقاد پیدا کنند.
او اظهار داشت: رویکرد جوامع در آینده توسعه و پیشرفت روزافزون تکنولوژی البته با تلفیق با سنت است، پس ما نیز باید بلند فکر کنیم، ایده پردازی کنیم و در این مسیر حرکت کنیم تا از جامعه جهانی جا نمانیم.
حجت الاسلام محمد موسوی، مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی نیز گفت: در مرکز تحقیقات کشاورزی، هیئت علمی و امکانات خوبی داریم و طرحهای بسیار خوبی نیز در حال بررسی است، ولی متاسفانه در اجرا و عملیاتی شدن این طرحها ضعف و مشکل داریم که بهترین راه رفع این مشکل، واگذاری عملیات اجرایی آنها به شرکتهای دانش بیان است.
انتهای پیام/ غ