هندیانی گفت: مدت زمانی را اجازه دادیم تا اقلام بدون شناسه کالا فروخته شوند و بعد از آن تمام محصولات شناسه کالا خواهند داشت. با وجود این کد امکان تخلف در حوزه‌های مختلف به حداقل می‌رسد.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالله هندیانی معاون پیشگیری و کاهش جرائم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در آیین افتتاح نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی اظهار کرد: امروز بازدیدی از بیستمین نمایشگاه لوازم خانگی داشتیم که اغلب آن‌ها رشد بالای ۴۰ درصد را تجربه کرده اند. در سال جهش تولید توانسته اند هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی رشد خوبی داشته باشند. با توجه به تصمیمات ستاد مبارزه با قاچاق و دستوراتی که نماینده رئیس جمهور داده اند کد شناسه ۷ کالای اصلی لوازم خانگی که به صورت قاچاق وارد کشور می شد را به مغازه دار‌ها اعلام کنیم.

او گفت: مدت زمانی را اجازه دادیم تا اقلام بدون شناسه فروخته شوند و بعد از آن تمام محصولات شناسه کالا خواهند داشت. با وجود این کد امکان تخلف در حوزه‌های مختلف به حداقل می‌رسد. مصرف کننده محض دیدن یک محصول می‌تواند با اسکن شناسه از اصالت کالا و خرید بهتر اطمینان پیدا کند. امروز برای هر خریداری که جنسی را خریداری می‌کند از طریق سامانه گارانتی محصول اطلاع رسانی می‌شود.


بیشتر بخوانید


هندیانی تاکید کرد: اگر هر محصولی قیمت پایین تری نسبت به سایرین داشت، اشکال یا ایرادی دارد. تخلفات ممکن است مربوط به بر چسب تقلبی یا هر اختلال دیگری باشد و بهتر است مردم از فروشگاه‌های معتبر برای خرید استفاده کنند.

صادرات ۱۸۰ میلیون دلاری لوازم خانگی در سال

در ادامه این مراسم  عباس هاشمی دبیر انجمن لوازم خانگی نیز در جمع خبرنگاران گفت: در سال به صورت متوسط بیش از ۱۸۰ میلیون دلار صادرات داشته ایم اما در برخی سال‌ها به بیش از ۲۴۰ میلیون دلار هم دست پیدا کرده‌ایم. این میزان برای ایران بسیار کم است اما امروز باید تمرکز ما بر تامین نیاز داخل باشد.

او تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت میز‌های تخصصی صادراتی را برای هر کشور برگزار می‌کند و انجمن صنایع لوازم خانگی به عنوان بزرگترین انجمن کشور در این میز‌ها حضور فعال داشته و برای گسترش بازارهای صادراتی تلاش می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار