محققان می‌گویند مصرف هِل می‌تواند از ابتلای شما به بیماری‌های بسیاری جلوگیری کرده و سلامتی را برای بدنتان به ارمغان آورد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اورگانیک فکتس، هِل یکی از گیاهان معطر و از خانواده زنجبیل هاست. این دانه معطر دارای خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.

این گیاه با کنترل فشار و سطح کلسترول خون، باعث محافظت از قلب می‌شود. مصرف هل می‌تواند به مدیریت دیابت و نیز کاهش تاثیرات سم زدایی به کبد کمک کند. هل به عنوان یک داروی گیاهی به دلیل خواص ضدنفخ آن برای درمان برخی بیماری‌های دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مرکز اطلاعات غذایی ایالات متحده هِل را به عنوان یکی از منابع غنی از مواد معدنی مانند آهن معرفی کرده است. از دیگر مواد معدنی موجود در این گیاه می‌توان به منیزیم، سلنیوم، روی، و منگنز اشاره کرد. مواد مغذی دیگر مانند پتاسیم، کلسیم، و ویتامین C، و ویتامین خانواده B به وفور در این گیاه وجود دارد همچنین پروتئین، فیبر رژیمی و اسید‌های چرب به میزان کمتر در هل دیده می‌شود.

هل یکی از گیاهانی است که به دلیل خاصیت ضدباکتریایی، به عنوان یک داروی طبیعی برای مبارزه با بیماری‌های عفونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دارو‌های شیمیایی که برای مبارزه با بیماری‌های باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، دارای عوارض جانبی است و نیز موجب نابودی باکتری‌های مفید دستگاه گوارش (پروبیوتیک) می‌شود.

با این حال، مصرف هِل علاوه بر نابودی عوامل بیماری زا، به باکتری‌های پروبیوتیک دستگاه گوارش آسیب وارد نمی‌کند و عوارض جانبی دارو‌های شیمیایی را نیز به همراه ندارد.

همچنین تحقیقات روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است مصرف عصاره هل موجب کاهش سطح کلسترول بد خون آن‌ها شده و در نتیجه باعث محافظت قلب در برابر بیماری‌ها می‌شود. در تحقیقات دیگر، تاثیر مصرف هل در کاهش فشار خون تایید شده است. فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی سکته قلبی و مغزی است.

خواص دانه‌های جادویی هِل؛ از جلوگیری از بیماری‌های عفونی تا حفظ سلامت قلب

تحقیقات در سال ۲۰۱۰ نیز نشان داد هل دارای خاصیت ضدالتهابی و خواص آنتی اکسیدانی است که می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. همچنین تاثیر هل در محافظت از بدن در برابر اکسیداسیون و التهابات ناشی از اضافه وزن و رژیم غذایی نامناسب تایید شده است.

از دیگر خواص هل می‌توان به کمک به سلامت دستگاه گوارش، تنظیم قند خون در بیماران دیابتی و سلامت دهان و کبد اشاره کرد همچنین تحقیقات نشان داده است مصرف این گیاه در تمدد اعصاب، سلامت دستگاه تنفسی، و تسکین حالت تهوع و استفراغ مفید است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
mili
۰۸:۰۴ ۰۶ دی ۱۳۹۹
عجب
آخرین اخبار