به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه سومین جشنواره زن و علم «یادواره مریم میرزاخانی» که امروز به صورت مجازی در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، اظهار کرد: نخبگان در حوزه علم خود را در دانشگاه و یک اجتماع علمی تعریف میکنند، زیرا دانشگاه بیش از هر نهاد دیگر محتاج کسب اقتدار است.
او افزود: کسب اقتدار در گروه کار ویژههای اثرگذاری و قدمتی است که عالمان در ساحت اندیشه و عمل برای جامعه جهانی دارند.
غفاری تصریح کرد: جشنواره زن و علم یک رخداد ملی است و دستاوردهای علمی، ظرفیت ها، توانمندیها و استعدادهای زنان را در حوزههای علمی علمی، فرهنگی، اجتماعی و فناوری معرفی میکند که این عوامل نماد غرور ملی هستند.
معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه برگزاری جشنواره زن و علم اذهان نسل جوان را متوجه الگوی موفق و شایسته میکند، تاکید کرد: این افراد با تلاش و سخت کوشی توانسته اند مراتب عالی علمی را کسب کرده و در مجموعه و منظومه نظام دانش و فناوری جایگاه ممتازی به دست آورند، از این رو در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ اولین دوره جشنواره زن و علم اهدای جایزه مریم میرزاخانی در کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
غفاری تاکید کرد: دومین جشنواره ملی زن و علم «یادواره مریم میرزاخانی» در چهارچوب تفاهم نامه همکاری بین معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور اسحاق جهانگیری معاونت اول ریاست جمهوری در دانشگاه تهران برگزار شد.
او گفت: به منظور امتداد این حرکت موثر و تاثیرگذار سومین جشنواره علم و زن که امروز آئین اختتامیه آن است بر مبنای تفاهم نامهای که بین وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده است، برگزار شد و مقایسه سه دوره برگزاری این جشنواره با یکدیگر نشان دهنده رشد قابل توجه مشارکت زنان فرهیخته ایرانی در امور کشور است.
غفاری ادامه داد: امسال میزان ثبت نام کنندگان در جشنواره ملی زن و علم نسبت به سالهای گذشته ۶۷ درصد رشد داشته و ۱۱۹ نفر از فرهیختگان جامعه زنان در این جشنواره آثار خود را بارگذاری کرده اند که پس از فرآیند داوری ۲۱ برگزیده از گروههای علمی مختلف انتخاب شدند و امروز از آنان تقدیر خواهد شد. همچنین ۳ نفر از بانوان شرکت کننده که به نوعی در پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی جامعه پیشگام هستند به عنوان سرآمدان شایسته تقدیر میشوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: نقطه برجسته جشنواره زن و علم این است که برگزاری این سه دوره همواره با حضور بزرگان و سران مدیریتی کشور انجام شده و این موضوع نشان از اهمیت و توجه ویژه به جایگاه زنان به ویژه در عرصه علم و فناوری در کشور دارد.
انتهای پیام/