استان چهارمحال و بختیاری رتبه ششم تولید قارچ خوراکی کشور را کسب کرد.

تولید قارچ خوراکی به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عطا الله ابراهیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان رتبه ششم تولید قارچ خوراکی کشور را در بین استان‌های تولید کننده قارچ کسب کرد.

او اظهار داشت: تولید قارچ خوراکی در این استان افزایش یافته است.


بیشتر بخوانید


ابراهیمی افزود: سالانه بیش از شش هزار تن قارچ خوراکی از نوع دکمه‌ای در این استان تولید می‌شود.

او ادامه داد: تولید قارچ در این استان به صورت کارگاه‌های خانگی و صنعتی در حال انجام است.

ابراهیمی تعداد کارگاه‌های صنعتی تولید قارچ استان را ۳۲ واحد و تعداد کارگاه‌های خانگی را ۱۵۰ واحد عنوان کرد و گفت: بخش عمده کارگاه‌های تولید قارچ در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن و فارسان فعال است.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.