او با بیان اینکه علت مرگ گوزن ماده نیز آسیب به نخاع بر اثر درگیری در فصل جفتگیری با گوزن نر تشخیص داده شده است، تصریح کرد: علت تلف شدن یک راس قوچ نیز بزرگ شدن غدد داخل شکمی، پرخونی روده و اسهال و عفونت باکتریایی بوده است.
سرپرست اداره مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: طبق شنیدهها تلف شدن شیرنر در اول مهر ماه امسال رخ داده، ولی نامه محیط زیست در ۲۸ آبان ماه به همراه اعلام سایر تلفات به اطلاع دامپزشکی رسیده است و این میزان تاخیر جایز نیست و البته اداره دامپزشکی مشهد نیز باید زودتر جواب آزمایشات را اعلام میکرد.
بتول عابدی رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز گفت: طی دو مرحله در پنجم و ۲۸ مهر ماه طی نامه به دامپزشکی خواستار بررسی و اعلام نتایج تلفات باغ وحش مشهد شدیم، اما پاسخی دریافت نکردیم.
او افزود: مرجع تشخیص و اعلام علت تلف شدن گونههای جانوری در باغ وحش مشهد، اداره کل دامپزشکی است.
رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با بیان اینکه شیر نر تلف شده در باغ وحش مشهد ۶ سال داشته است، ادامه داد: تلف شدن حیوانات در اسارت و خارج از رابطه صید و صیادی، اتفاق طبیعی است، اما مشخص شدن علت تلف شدن میتواند در بررسی شرایط نگهداری به ما کمک کند.