قزل‌آلای تولیدی در آذربایجان‎شرقی مطابق با استاندارد است

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: با آنالیز نتایج آزمایش‌های به عمل آمده از ماهی قزل آلای رنگین کمان در این استان، این محصول از نظر معیار‌های مختلف کنترلی منطبق با استاندارد‌های ابلاغی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،امیرحسین بهدادمدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی  از انجام مرحله دوم پایش باقیمانده‌های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ‌ها در ماهیان قزل آلای رنگین کمان در این استان خبر داد.

اوبا بیان اینکه این طرح در سال جاری با هدف ارسال نمونه‌ها به مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی کشور انجام شد افزود: در این مرحله تعداد ۲۱ نمونه ماهی قزل آلا از واحد‌های پرورش ماهی قزل آلا در سطح استان اخذ و نمونه‌ها برای انجام آزمایش باقیمانده آنتی بیوتیک ها، سموم ارگانوکلره، فلزات سنگین، مایکوتوکسین‌ها و رنگ‌ها به این مرکز ارسال شد.

او با اشاره به اینکه مرحله اول پایش باقیمانده‌ها در ماهی‌های قزل آلا در مرداد ماه سال جاری در قالب طرح ملی انجام شده بود، اظهار داشت: طرح پایش باقیمانده‌ها در فرآورده‌های خام دامی (شیر، عسل، تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز و گوشت مرغ) در قالب برنامه ملی به صورت سالانه انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: در این طرح پایش فرآورده‌های خام دامی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی صنایع وابسته به دام با هدف کنترل معیار‌های میکروبی و شیمیایی و کنترل فرآیند تولید به صورت ماهیانه در قالب اقدامات خود کنترلی واحد‌ها و صحه گذاری اداره کل دامپزشکی انجام می‌شود.

آذربایجان شرقی به عنوان یک استان غیرساحلی و با داشتن منابع آبی محدود از ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای توسعه بخش شیلات دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.