به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،محمد حیدری فرماندار خرمشهر در نشست رفع مسائل و مشکلات مسکن مهر خرمشهر در فرمانداری این شهر اگفت: قرار است با هم افزایی و هم کاری تمام نهادهای خدمات رسان و اتحادیه مسکن مهر خرمشهر، مشکلات ۴۸ واحد مسکن مهر که پیشرفت بالای ۹۰ درصد دارند رفع و دهه فجر افتتاح شوند.
او به برشماری اقدامات انجام شده برای بهره برداری از این واحدهای مسکونی پرداخت و افزود: طبق توافق انجام شده قرار است زیرساختهای مسکن مهر همچون زیرسازی، آسفالت خیابانها و جدول کشی توسط اداره راه و شهرسازی انجام شود که مناقصه آن برگزار و پیمانکار انتخاب شده و پیمانکار باید ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده شروع به کار کند.
فرماندار خرمشهر افزود: همچنین مقرر شد اداره آب و فاضلاب در رابطه با فاضلاب مسکن مهر، ۶ حوضچه احداث کند و در واقع فاضلابها را به سمت منهولها هدایت کنند که کار سختی نیست و ظرف ۲ تا سه روز انجام میشود.
حیدری ادامه داد: اداره برق وعده نصب کنتورها را داد و شهرداری نیز قول داد که پایان کار موقت صادر کند که با این پایان موقت بانک بتواند پرداخت وامها را برای مردم قسط بندی و سند صادر کند.
او همچنین به اعلام آمادگی نظام مهندسی برای همکاری در استای نظارت بر حوزه استحکام بنا، تاسیسات و همین طور برق و دیگر زیر ساختها اشاره کرد و افزود: نظام مهندسی باید ایمنی ساختمان را تایید کند و قرار شد تا یک تیم مهندس با حضور اداره راه و شهرسازی، پیمانکار و معاونت عمرانی از پروژه نظارت میدانی و بررسی کارشناسی کرده و در نهایت مجوز لازم را صادر کنند.
فرماندار خرمشهردر ادامه بیان کرد: در کنارهمه مباحث مربوط به ۴۸ واحدی، باید همزمان پیگیر رای حکمیت یا داور بین پیمانکاران، اداره راه و شهرسازی و اتحادیه مسکن مهر بود که تا آخر هفته باید رای ابلاغ شود و در صورتی که رای ابلاغ شد از پیمانکاران خلعیت میشود و برای تکمیل باقی مانده واحدها پیمانکاران جدید به کار گرفته خواهند شد.
حیدری با بیان اینکه از ۴۲۴ واحد مسکن مهر خرمشهر در دهه فجر امسال ۴۸ واحد تحویل میشود بر تلاش برای واگذاری دیگر واحدها تا پایان دولت یازدهم تاکید کرد و توضیح داد: باقی مانده واحدها بین ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که از واحدهایی که آماده ترهستند شروع به تکمیل کرده و به صورت مرحلهای به مردم تحویل داده خواهد شد.
فرماندار خرمشهر به نتیجه بازرسی از تعاونیهای مسکن مهر خرمشهر اشاره کرد و گفت: براساس مصوبات نشست قبل شورای مسکن خرمشهر، یک تیم بازرسی از اداره تعاون مسائل مربوط به تعاونیهای مسکن مهر شهرستان را بررسی کردند و مواردی هم احراز شد از جمله این موارد این است که تعاونیها تخلف کرده و مجمع تشکیل ندادند، صورتهای مالی نیاز به حسابرسی دارد و همچنین مدیران تعاونیها آمار و اطلاعات اعضاء را ندارند که اینها مواردی است که در کارنامه تعاونیها وجود دارد و باید توسط اداره تعاون بررسی شود.
فرشید زارع مدیرعامل اتحادیه مسکن مهر خرمشهر نیز در این نشست گفت: اتحادیه مسکن مهر خرمشهر متشکل از ۷ تعاونی از ۱۱ تعاونی مسکن مهر است و اتحادیه چیزی به جز تعاونیها نیست و جدا در نظر گرفتن این ۲ درست نیست.
او درباره موارد قید شده در نتیجه بررسی تیم بازرسی اداره کل تعاون اظهار کرد: در خصوص مورد تشکیل ندادن مجمع مشکلی وجود دارد که مربوط به سامانه کشوری و استانی است و حدود به خرمشهر نمیشود و به ناهماهنگی میان اداره ثبت و داریی مربوط است.
مدیرعامل اتحادیه مسکن مهر خرمشهر افزود: هربار به اداره ثبت برای به روز کردن مراجعه میکنیم کد اقتصادی را در خواست میکند و اداره دارایی برای اعطای کد اقتصادی به روز رسانی میخواهد که این مشکل باید در سطح استان مرتفع شود.
فرشید زارع در خصوص مبالغ دریافتی از متقاضیان قید شده در نامه داوری هم توضیح داد: ۳ میلیون تومان که به عنوان حق مشاوره و دستمزد قید شده، صرف هزینههای همچون نصب کابل برق به بلوک، بیمه، دارایی، نظام مهندسی، کارشناس بانک، آتشسوزی و دیگر موارد اخذ شده است.
او تاکید کرد: طبق نظر داوری تیم بازرسی تعاوینها به تمام وظایف خود عمل کرده و هیچ تخلفی از انها محرز نشده است و در صورت محرز شدن تخلف باید به مراجع قانونی معرفی شوند.
زارع در رابطه با ۴۸ واحد آماده تحویل نیز گفت: این ۴۸ واحد مربوط به شرکت نونما است که برای تسویه حساب و معرفی به مسکن و شهرسازی برای تحویل واحدهایشان با تمام آنها تماس گرفته شد که از میان ۴۸ متقاضی ۳۶ نفر مراجعه کردند.
او افزود: از میان ۳۶ نفر مرجعه کننده، ۱۴ نفر به مسکن و شهرسازی معرفی شدند، مدارک ۹ نفر تکمیل است، اما برای گرفتن معرفی نامه مراجعه نکردند و مدارک ۱۳ نفر دیگر نیز ناقص است.
محمد رضا جمعه زاده مدیر دفتر نمایندگی نظام مهندسی خرمشهر نیز این نشست گفت: برخلاف چیزی که در رسانه بیان و نظام مهندسی مخالف واگذاری واحدها معرفی شد، اما جریان این طور نیست و دلیل مخالفت بحث برق و تاسیسات است که حوادث جانی در پی نداشته باشد.
او افزود: شورای مسکن در قضیه منازل مهر، نظام مهندسی را بازوی پرتوان خود بداند و برای سرعت بخشی به اجرای پروژه از مهندسان جوان و جویای کار در خواست خواهد شد که نظارت بر پروژه را از لحاظ مکانیکی و برق بررسی کنند.
مدیر دفتر نمایندگی نظام مهندسی خرمشهر گفت: به مباحث مالی مربوط به نظام مهندسی در پروژه مکسن مهر هم اشاره کرد و گفت: حق الرحمه نظام مهندسی در پروژههای مسکن مهر خرمشهر در سال ۸۹، ۱۳۰ میلیون تومان بوده که تنها قسط اول که معادل ۲۴ میلیون است پرداخت شده و بقیه مبلغ از پیمانکار دریافت نشده است.
منصور علوانی شهردار خرمشهر نیز گفت: میتوان با رفع مشکل آسانسور برای ساختمان پایان کار موقت صادر کرد، اما بحث آتشنشانی باید رعایت شود.
او افزود: برای خدمات آتش نشانی باید هزینهای دریافت شود، اما در مورد کمتر یا عدم دریافت هزینه لایحه تنظیم و تقدیم شورا میشود، اما تجهیزات ایمنی باید برای بلوکها خریداری و نصب شود.
انتهای پیام/ ه