حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت : محورهای موضوعی این پویش به چهار بخش مح وری تقسیم شده که شامل اشتراکات ملی و قومی، اشتراکات فرهنگی، پوشش، زبان میان اقوام ایرانی، مسوولیتپذیری فردی و اجتماعی، مشارکتهای جمعی در پیشگیری و مقابله با کرونا، ایثار و شهادت، هشت سال دفاع مقدس، شهدا (شهید سردار سلیمانی، شهید میرحسینی، شهید سبیل اخلاقی، شهید خبرنگار محسن خزائی)، مدافعان سلامت، دفاع از مرز و مرزداری، مدافعان حرم، شهدای وطن اقتصاد فرهنگی، ترویج فرهنگ استفاده از کالاهای ایرانی، حمایت از کالاها و محصولات فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، صنایع فرهنگی، امکانات هنری، مبارزه با قاچاق کالا وارز است.
او با اشاره به هشتگهای پویش افزود: با توجه به موضوع و هدف پویش، هشتگهای ایران ـ من و انسجام ـ ملی برای پویش انتخاب شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به بخشهای جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره پویش در ۲ بخش عمومی و حرفهای برگزار شده و شرکتکنندگان میتوانند آثار خود را در قالبهای تولید محتوا، بخش عمومی، بخش حرفهای، عکس موبایلی، عکس نوشته، ویدئو (فیلم موبایلی)، نقاشی کودک و نوجوان، فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیهای، نماهنگ، موشنگرافی، پویانمایی، عکس حرفهای، پوستر و اینفوگرافی ارسال کنند.
او با اشاره به نحوه شرکت در این پویش گفت: تولید محتوا در یکی از قالبهای بخش عمومی یا حرفهای، انتشار محتوا با هشتگهای ایران ـ من و انسجام ـ ملی حداقل در یکی از شبکههای اجتماعی مانند روبیکا، اینستاگرام و ثبت لینک محتوا و مشخصات فردی در سایت پویش از جمله شرایط حضور در این پویش است.
مسگرانی تصریح کرد: آثار صوتی و تصویری حداکثر ۲ دقیقه بوده و باید حداقل در یکی از شبکههای اجتماعی مانند روبیکا، اینستاگرام منتشر شده باشد.
او کیفیت فنی، غنای محتوایی، میزان بازدیدکنندگان و دیدگاه آنان را از شاخصهای ارزیابی آثار عنوان کرد و افزود: فقط شرکتکنندگان مقیم سیستان و بلوچستان در بخش داوری شرکت داده میشوند.
او ادامه داد: آثار باید تالیفی بوده و تولیدات ترجیحا با زبان بلوچی و گویش سیستانی باشد.
انتهای پیام/گ