در گزارش زیر طرز تهیه اسکُن کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه لازانیای پستو بسیار ساده است و در عین حال طعمی متفاوت و خوشمزه از لازانیا دارد که در حین سادگی تمام توقع شما از یک غذای خوشمزه را برآورده می‌کند.

علاقه‌مندان به طعم پستو حتما از این دستورالعمل استقبال خواهند کرد. طعم دلنشین پنیر ماسکارپونه در این لازانیا در کنار پستو با چاشنی‌های مختلف، تجربه‌ای متفاوت است که حتما باید امتحانش کنید.

به خصوص اگر گیاهخوار هستید این لازانیا می‌تواند یکی از گزینه‌های لذیذ رژیم غذاییتان باشد. در ادامه طرز تهیه لازانیا پستو را به ساده‌ترین شکل ممکن برای شما قرار داده‌ایم، حتما آن را امتحان کنید و تجربه‌تان را از این غذای خوشمزه با ما به اشتراک بگذارید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا پستو

سس پستو ۱۹۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم
اسفناج (تقریبا خرد شده) ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی منجمد  ۲۵۰ گرم
ریحان کوچک (خرد شده) ۵۰ گرم
نعنا (خرد شده) ۲۰ گرم
لازانیا ۱۲ عدد
شیر کم‌چرب  یک پیمانه
پنیر پارمسان  ۸۵ گرم
دانه کاج ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه لازانیا پستو با پنیر ماسکارپونه و پارمسان در خانه

مرحله اول

طرز تهیه این لازانیا پستو بسیار راحت است و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و در نهایت یک وعده غذای گرم و پنیری و خوشمزه خواهید داشت. پیش از این چند نوع غذا با پستو مانند پاستا با سس پستو، نان اسفناج و پستو و پنینی با سس پستو را به شما آموزش داده‌ایم، اما این‌بار نوبت یک لازانیای گیاهی و متفاوت است.

برای تهیه این لازانیای پستو ابتدا باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سس پستو، نیمی از پنیر ماسکارپونه و ۲۵۰ میلی‌لیتر آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. اجازه دهید تا آرام مواد روی حرارت به جوش بیایند.

مرحله دوم

اسفناج را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شود. سپس آن را کمی خرد کرده و همراه نخود فرنگی پخته شده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه اجازه دهید تا اسفناج پژمرده شوند. در این فاصله برگ‌های ریحان و نعنا را شسته و خرد کنید. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا کمی جوش بخورند. در آخر به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

ورقه‌های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید؛ یعنی مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. لازانیا‌ها را همراه مقداری روغن و زردچوبه داخل آب جوش بریزید و کمی هم بزنید تا به هم نچسبند. سپس آبکششان کرده و بگذارید تا کمی خنک شوند. دقت د اشته باشید که لازانیا‌های شما نباید زیاد از حد در آب جوش بخورند که خمیری شکل شوند.

مرحله چهارم

یک ظرف مناسب برای فر به ابعاد ۱۸*۲۵ بردارید. داخل آن را چند ورقه لازانیا قرار دهید. یک‌سوم از مخلوط سسی که آماده کردید را روی ورقه‌های لازانیا بریزید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا ورقه‌های لازانیا تمام شوند.

مرحله پنجم

داخل یک کاسه مقداری شیر را با پنیر ماسکارپونه باقیمانده مخلوط کنید تا سس سفیدی به دست آورید. سس سفید به دست آمده را روی لازانیا بریزید، مقداری دانه کاج و پنیر پارمسان روی آن بپاشید و ظرف را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی لازانیا طلایی‌رنگ شود. برای تزئین مقداری برگ ریحان روی لازانیا ریخته و سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن‌های طرز تهیه لازانیا پستو

سس پستو را می‌توانید خودتان در منزل با دستورالعملی که پیش از این برای شما قرار داده‌ایم تهیه و از سس پستوی خانگی استفاده کنید.

حتما هنگام پخت لازانیا‌ها مقداری روغن داخل آب جوش بریزید و آن‌ها را هم بزنید تا به هم نچسبند.

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.