معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه استان‌های مرزی از مهم‌ترین استان‌های کشور هستند، خاطرنشان کرد: توسعه استان‌های مرزی باید یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین برنامه‌های کشور باشد.

به گزارش  حوزه مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، جلسه دیدار اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (سه‌شنبه ۹ دی) برگزار شد.

جهانگیری در این جلسه با تأکید بر ضرورت توجه و رسیدگی به مسائل و مطالبات جامعه اهل سنت گفت: تمام مردم ایران اعم از مذاهب و اقوام مختلف باید از حق و حقوق یکسان متناسب با جایگاه و شایستگی‌های خود برخوردار باشند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به پاسخ مقام معظم رهبری به نامه امام جمعه اهل سنت زاهدان در خصوص حق و حقوق جامعه اهل سنت اظهار کرد: مقام معظم رهبری در پاسخ به این نامه تأکید کردند که اهل سنت در برخورداری از حقوق با سایر مردم فرقی ندارند و باید از تمامی امکانات بهره‌مند باشند.

جهانگیری افزود: رهبر معظم انقلاب در این نامه تصریح کردند همه ارکان جمهوری اسلامی موظفند بر اساس معارف دینی و قانون اساسی هیچ گونه تبعیض و نابرابری بین ایرانیان از هر قوم و نژاد و مذهبی روا ندارند.

وی همچنین با اشاره به مطالبه اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی مبنی بر توجه به اقلیت‌ها در انتصاب مدیران کشور خاطرنشان کرد: دولت تاکنون افرادی را از جامعه اهل سنت در جایگاه‌هایی همچون فرماندار و سفیر و معاون وزیر منصوب کرده است و از عملکرد آن‌ها نیز رضایت داشته است. دولت به لحاظ اداری هیچ محدودیتی برای انتصاب معاونین وزیر و سایر مدیران از جامعه اهل سنت ندارد.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر اینکه استان‌های مرزی از مهم‌ترین استان‌های کشور هستند، خاطرنشان کرد: توسعه استان‌های مرزی باید یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین برنامه‌های کشور باشد چرا که این رویکرد تأثیر مهمی در زندگی مردم آن استان‌ها و امنیت مرز‌های کشور خواهد داشت.

وی افزود: مرز می‌تواند یکی از نقاط و کانون‌های توسعه باشد و لازم است ضمن ساماندهی مرزها، برای افزایش مبادلات تجاری و تجارت مرزی در استان‌های مختلف کشور برنامه ریزی و تلاش کنیم.

جهانگیری با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در استان‌های مرزی و به ویژه استان سیستان و بلوچستان افزود: دولت تا کنون اقدامات موثری برای بهبود وضعیت این استان انجام داده که گازرسانی یکی از مهم‌ترین این اقدامات است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در سال‌های گذشته باور مدیران اجرایی کشور این بود که به خاطر فاصله زیاد، گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان مقرون به صرفه نیست، اما در دولت تدبیر و امید با وجود محدودیت منابع مالی، گازرسانی به این استان انجام شد و همچنان در دست اجراست.

جهانگیری با تأکید بر ضرورت ساماندهی کوله بری تصریح کرد: مشاهده کولبران بسیار دردآور و نگران کننده است و باید به دنبال راهکار‌هایی باشیم تا با ساماندهی فعالیت‌های تجارت مرزی، هم کوله بری ساماندهی و هم معیشت و زندگی مردمی که از این راه امرار معاش می‌کنند، تأمین شود.

حجت الاسلام علی یونسی مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی نیز در این جلسه با بیان اینکه معمولاً استان‌های مرزی کشور از محرومیت رنج می‌برند، بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به این استان‌ها تأکید کرد.

وی افزود: لازم است با اتخاذ تصمیمات شجاعانه نسبت به انتصاب مدیران کشور از میان اهل سنت و اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی اقدام کنیم و افراد شایسته و توانمند را به کار گیریم.

در این جلسه که معاون رئیس جمهور در امور مجلس نیز حضور داشت، اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی به بیان مشکلات و مسائل جامعه اهل سنت پرداختند و دغدغه‌ها و نیاز‌های حوزه‌های انتخابیه خود را نیز مطرح کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۸:۴۹ ۱۰ دی ۱۳۹۹
با سلام
لطفا شما اطهار نظر نکنید.
یادمان نرفته با دلار 4200تومانی ات چه بلایی بر سر اقتصاد آوردی.
دستورتان در واگذاری غلط دشت مغان
وعده های دروغ انتخاباتی درسال 96
راستی برادرت مهدی جهانگیری کجاست.
آخرین اخبار