به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مهدی یزدیان دهکردی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد گفت: این دانشگاه با بهرهگیری از الگوهای برتر در دنیا موفق به ارائه خدمات آموزش الکترونیک تعاملی و تلفیقی شده است.
او هدف از آموزش تلفیقی را بهرهگیری از آموزش تعاملی آنلاین در کنار آموزش سنتی حضوری و حرکت به سوی آموزش فعال، مهارتمحور و انجام کارگروهی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر این شرکت بر بستر آموزش الکترونیک هیوا، توسعه و عرضه دورههای آموزش تعاملی و تلفیقی را با مشارکت دانشگاه یزد انجام میدهد.
یزدیان، آموزش درس تعاملی را به مانند یک معلم مجرب توصیف کرد که متناسب با سرعت درک مطلب فرد و ایجاد تعامل با محتوای آموزشی عمل میکند و یادگیری به صورت مهارت محور انجام میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه یزد با اشاره به اینکه درس تعاملی از ظرفیت محیطهای شبیهسازی شده برای انتقال مفاهیم بهره میبرد، اظهار کرد: این تعامل، با تدریس به صورت بخشهای کوتاه و پس از پاسخ دادن فراگیر به سوالات، انجام تمرینها و گرفتن بازخورد آنی و هدایت فراگیر بر اساس پاسخهای او انجام میشود.
او دسترس پذیری آموزش برای همه اقشار جامعه بدون محدودیت تعداد نفرات، ارتقای دانش و مهارت متناسب با نیاز جامعه و بازار کار و تولید ثروت و کسب درآمد را از دیگر مزایای این نوع آموزش برشمرد.
انتهای پیام/ غ