به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،روز گذشته برگ جدید در تاریخ پزشکی کشورمان رقم خورد؛ ایران به همت دانشمندان، شکیبایی مردم و حمایت مسئولان خود در شرایطی که تحت شدیدترین تحریمها؛ حتی غذا و دارو قرار داشت، نخستین تست انسانی واکسن ایرانی کرونا را آغاز کرد.
شبکه چینی اعلام کرد: ایران با ساخت "واکسن کرونا" اهداف به ظاهر غیر ممکن را محقق کرده و در پیشرفتهای تحقیقاتی در خصوص کرونا، در کنار چین، آمریکا، روسیه و اروپا قرار گرفته است؛ این امری است که انسان را به شگفتی و تحسین وا میدارد. آنچه موجب قدرت و پیشرفت ایران شده، روحیه عدم ظلمپذیری ایرانیهاست.
خبرنگار الجزیره انگلیسی و ستوننویس پایگاه خبری المانیتور آمریکا هم با اشاره به آغاز آزمایش واکسن کرونای ایرانی گفت که دستاورد دانشمندان ایرانی با وجود تحریمها و فشارها سزاوار احترام است.
اما در این باره شبکههای ماهوارهای فارسی زبان هجمههایی که از چند روز پیش آغاز کرده بودند را شدت بخشیدند. آنها در طی روزهای گذشته درحالی که ایران بارها اعلام کرده به موازات تولید واکسن، در حال خرید و تهیه بهترین واکسن خارجی است، هجمه و دوگانه واکسن ایرانی-خارجی به راه انداختند.
ایران اینترنشنال پس از این اتفاق تاریخی که کشورهای منطقه حتی نمیتوانند به این تکنولوژی نزدیک شوند، برای خوشامد صاحبان سعودی خود، بحث «رعایت نشدن فاصلهگذاری اجتماعی در مراسم تست واکسن کرونای ایرانی» را تیتر کرد.
بیشتر بخوانید
این رسانه حتی برای کمرنگ جلوه دادن این دستاورد پزشکی، رونمایی از این واکسن را شتاب زده خواند.
مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در اقدامی ستودنی و مسئولانه، دخترش را به عنوان اولین مورد برای آزمایش واکسن کروونای ایرانی انتخاب کرد (مخبر و همسرش هردو به کرونا مبتلا بودند و نمیتوانستند در این تست شرکت کنند)، موضوعی که اگر در کشور دیگری اتفاق افتاده بود با تحسین همین رسانهها روبرو میشد و آن را چماقی بر سر مردم ایران میکردند. اما رادیو فردا رسانه آمریکایی برای این اتفاق شجاعانه تیتر «نخستین تست واکسن ایرانی کرونا روی یک زن آزمایش شد» را انتخاب کرد تا به مخاطب القا کند که از یک زن استفاده ابزاری شده است.
BBC فارسی هم تنها چند خبر کوتاه به این دستاورد بزرگ اختصاص داد. این رسانه انگلیسی سعی کرد تا وانمود کند مردم نسبت به واکسن ایرانی بیاعتمادند و همه خواهان دریافت واکسن آمریکایی هستند.
شبه رسانههایی مانند منوتو نیز برای این که موضوع آغاز تست واکسن کرونای ایرانی را به حاشیه ببرند، این دستاورد را فقط ادعای رسانههای حکومتی نامیدند.
البته رسانههای غیر رسمی و کاربران ضدانقلاب هم از این موفقیت دانشمندان ایرانی شوکه شدند و از روی دستپاچگی شایعاتی از جمله واکسن زدن نمایشی و تزریق واکسن از روی چادر را به میان کشیدند.
منبع: فارس
انتهای پیام/