با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی دو جاده سلامت در شهرکرد به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهادر عبدالغنی عصر امروز در دیدار با رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی و مسئولین پروژه شهر فعال اظهار داشت: دو پروژه سلامت محور در امتداد خیابان کاشانی و تهلیجان شمالی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

او با اشاره به عملیات زیرسازی و آسفالت این پروژه افزود: ۳۲ هزار متر مکعب خاک‌ریزی، سه هزار و ۸۴۰ مترمکعب ساب‌بیس، شش هزار و ۴۰۰ مترمربع آسفالت، چهار هزارمتر لوله‌گذاری، ۱۲ هزار متر کابل‌کشی و ۸۰ تیر روشنایی در این پروژه اجرا شده است.


بیشتر بخوانید


عبدالغنی اضافه کرد: شهرکرد به عنوان یکی از شهر‌های پیشگام در شروع پروژه شهر فعال است و در کنار این پروژه در تلاش هستیم بتوانیم در محلات ناکارآمد و بافت‌های فرسوده طرح‌های ورزشی محله محور را شروع کنیم.

فرهاد رئیسی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه شهرکرد با مزیت‌هایی که دارد می‌تواند جهت اجرای طرح‌های ورزشی به عنوان پایلوت انتخاب شود، گفت: مقام معظم رهبری همیشه بر توسعه ورزش به‌ویژه ورزش همگانی تاکید داشته است و توسعه ورزش در کاهش هزینه‌های درمان می‌تواند موثر باشد.

او با بیان اینکه اعتقاد داریم در طرح جامع و تفصیلی باید مسیر‌های پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری دیده شود، افزود: برای پرهیز از حاشیه‌نشینی باید طرح‌هایی در محلات اجرا شود و در محلات قدیمی شهر در تمام کوچه‌ها باید مسیر پیاده‌روی با دید فرهنگی شکل بگیرد و یک مسیر زیست شبانه در مرکز شهر پیش‌بینی شود.

امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه تعامل بین ورزش و جوانان و شهرداری باید افزایش یابد، بیان کرد: همانگونه که شهروندان در ساخت و ساز‌ها بهترین مصالح را استفاده می‌کنند باید در امر ورزش هم بهترین زیرساخت‌ها را استفاده کنند و در راستای توسعه ورزش همراه و همگام با مسئولان باشند.

او گفت: استان ما در تمام رشته‌های ورزشی حرف برای گفتن دارد بنابراین توسعه ورزش و توسعه سرانه فضای ورزشی می‌تواند در عرصه‌های قهرمانی، استان را پیشرو کند.

حمید فتح‌اللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه تصریح کرد: علی‌رغم تمام محدودیت‌ها مجموعه مدیریت شهری آمادگی دارد تا همکاری لازم را با متولیان امر ورزش داشته باشد.

او افزود: در طرح‌های تفصیلی و جامع همه موارد شهر دیده می‌شود، اما بسترسازی برای ورزش کمتر مورد توجه قرار گرفته است که می‌طلبد این موضوع به عنوان یک قانون در طرح دیده شود.

فتح‌اللهی با بیان اینکه کمتر از ۲ درصد پیاده‌رو‌های شهرکرد استاندارد هستند، ادامه داد: به‌نظر می‌رسد جامعه به سمت تنبل شدن پیش رفته و تحرک آن کم شده است که اگر یک قانون و برنامه‌ی تشویقی پیش‌بینی شود شاید بتوان کم تحرکی را تا حدّی از بین برد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار