به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین علیان، نویسنده کتاب از غذای جسم تا غذای جان درباره اثر خود، گفت: از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲، ساکن شهرک غرب تهران بودم و خیابان ایران زمین برایم اسم آشنایی بود، مجتمع مهستان، منزل پروفسور حبیب الله هدایت که گهگاه عصرها در منزلشان صحبت میکردیم و از محضر نورانی او کسب فیض می بردم که پرسش و پاسخ با ایشان دست مایهای برای نوشتن این کتاب شد.
پروفسور حبیبالله هدایت متولد سال ۱۲۹۹در شهرضا، اصفهان است که در ۱۷ مهر ۱۳۹۲ درگذشته است.
او متخصص زنان و بهداشت عمومی بود که با تحصیل در فرانسه زمینه علوم تغذیه در انگلیس را دریافت کرد.
هدایت، پس از بازگشتش به ایران انستیتو علوم تغذیه، انجمن دیابت ایران و انستیتو بهداشت کار را تاسیس کرد.
این پزشک ایرانی نویسنده ۶ کتاب و دهها گزارش و مقاله تحقیقاتی در زمینه صنعت غذا است که از او به عنوان پدر علم تغذیه ایران یاد میکنند.
انتهای پیام/ت