به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، مجید صفایی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت : این استان با توجه به داشتن ظرفیتهایی همچون ۲۸۳ جاذبه شاخص طبیعی، ۷۷۰ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی، ۱۶هزار هنرمند صنایعدستی شناسنامهدار و وجود بقاع متبرکه نظیر امامزاده بیبی حکیمه (س) ، نیازمند مسیرهای سرمایه گذاری جدید گردشگری است که استارت آپ ها یکی از این راهبردهاست.
صفایی از آمادگی میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد برای حمایت از ایدهپردازان خلاق در حوزههای استارتاپ های گردشگری و صنایعدستی استان خبر داد و افزود: برپایی رویدادهای استارت آپی مجازی از اولویت های این اداره کل برای شناسایی ظرفیت های جدید است.
او با بیان اینکه می توان با فعالیت های استارت آپ و کسب و کارهای خلاقانه در حوزه گردشگری ثروت آفرینی کرد، افزود: باید از فضای مجازی نیز با هدف رونق بخشیدن به استارت آپ ها بهره گرفت.
صفایی گفت: نخستین رویداد مجازی استارت آپ گردشگری استان به صورت مشترک با پارک علم و فناوری، دانشگاه جامع علمی کاربردی و مرکز علمی کاربردی یاسوج برگزار شد.
او با بیان اینکه پس از اعلام فراخوان این رویداد ، حدود ۷۰ ایده فناورانه در سایت این رویداد ثبت شد ، افزود: با نظر داوران از این تعداد ۱۰ ایده به عنوان استارت آپ برتر در حوزه گردشگری و صنایع دستی انتخاب شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: دومین رویداد مجازی استارت آپی حوزه گردشگری استان با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و مرکز علمی کاربردی دهدشت با تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بافت تاریخی بلاد شاپور دهدشت برگزار خواهد شد.
او افزود: پرداخت تسهیلات ارزانقیمت، مشارکتی و سرمایهگذاری با استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی، بانک توسعه تعاون، بانک رفاه کارگران از دیگر راهبردها برای توسعه گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است.
صفایی گفت: این تسهیلات با نرخ ۶ درصد برای پروژههای نیمه تمام و طرح های دارای اولویت به ویژه در مناطق روستایی استان پیش بینی شده است.
او با یادآوری وجود ۱۴ روستای نمونه گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برای بهره گیری بهتر از ظرفیت های طبیعی این مناطق راه اندازی اقامتگاه های بومگردی در روستاها با مشارکت بخش خصوصی از دیگر راهبردهای میراث فرهنگی استان است.
صفایی بیان کرد: سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند با دریافت تسهیلات ارزان قیمت بانکی اقامتگاه های بومگردی در روستاهای مستعد راه اندازی کنند.
او افزود: با ایجاد این واحدهای گردشگری افزون بر ایجاد فرصت های شغلی جدید ، زمینه فروش تولیدات روستائیان به عنوان سوغاتی یا برای مصرف گردشگران فراهم می شود.
صفایی گفت: هم اینک تنها ۶ اقامتگاه بومگردی فعال در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که با توجه به ظرفیت های موجود استان امکان افزایش تعداد این زیرساخت نوین گردشگری وجود دارد.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۱۵هزار کیلومتر مترمربع بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خورستان واقع شده است.
این استان سالیانه میزبان افزون بر سه میلیون نفر گردشگر است.
انتهای پیام/س