مستند «پرچم‌های مجازی» به کارگردانی حسن جعفری با محوریت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جشنواره فیلم عمار حضور دارد.

حسن جعفری کارگردان «پرچم‌های مجازی» که با این مستند در جشنواره عمار حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع این اثر گفت: پس از شهادت سردار سلیمانی افراد، سایت‌ها و خبرگزاری‌های مختلفی در اینستاگرام پست و استوری گذاشتند، اما مالکان اینستاگرام با استدلال تروریست بودن سردار، همه این پست و استوری‌ها را پاک کردند.

این کارگردان افزود: البته که این حرکت اینستاگرام مسبوق به سابقه است. به عنوان نمونه پیش از این پست‌هایی در حمایت از سپاه، حزب الله لبنان و ... حذف شدند. هم اکنون هم در سالگرد سردار و در جریان ترور شهید محسن فخری زاده نیز چنین اتفاقی رخ داد. 

وی ادامه داد: ما در «پرچم‌های مجازی» به این پرداختیم که تروریست اصلی کیست و قصد دشمنان و حذف کننده‌های پست‌ها در فضای مجازی، عوض کردن جای جلاد و شهید است. این موضوع را بیان کرده ایم که چه کسانی داعش را بوجود آوردند، اما سردار ما به نبردشان رفت و آن‌ها را از بین برد.

وی گفت: تحقیقات و پژوهش مفصلی را انجام دادیم و با اشخاص هنرمند، ورزشکار، شاعر، بازیگر، سیاسی و ... که پست‌های آن‌ها توسط اینستاگرام حذف شده بود، گفت‌وگو‌هایی کردیم و نظرات مختلفی را ضبط و در مستند گذاشتیم.

این مستندساز اظهار کرد: در این مستند به برخی از خدمات حاج قاسم به جبهه مقاومت، ایران و حتی جهان که باعث نابودی داعش شد نیز پرداختیم. علاوه بر این به کمک رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه و سیل خوزستان اشاره کردیم. جالب اینجاست از بین حرف‌های مصاحبه شوندگان متوجه شدیم سردار و شهید حاج احمد کاظمی در زلزله بم نقش موثری داشتند و کمتر کسی از این موضوع مطلع بوده است.

جعفری تصریح کرد: این نشان می‌دهد سردار ما کار‌های زیادی انجام داده که در آینده مشخص می‌شود و از آنجایی که این کارها برای خدا بوده است و تمایل نداشته همه متوجه آن شوند.

وی درباره جشنواره عمار بیان کرد: این جشنواره یک پتانسیل و بازو‌های بزرگ و تاثیرگذاری در پخش دارد؛ یعنی در شهر‌هایی که امکان نمایش فیلم وجود ندارد و فیلمساز به آن مکان‌ها دسترسی نخواهد داشت، آثار را برده و اکران می‌کند. این نکته بسیار مهمی است و البته مخاطب اصلی ما افراد همین مناطق هستند. امیدوارم امسال با وجود کرونا و محدودیت ها، فیلم‌های نمایش دهنده توسط عمار به خوبی دیده شوند.

جعفری در پایان عنوان کرد: عمار باید در بحث سازماندهی، اداری، کیفیت کار و نکاتی که یک جشنواره را حرفه‌ای می‌کند و سطح آن را بالاتر می‌برد، توجه بیشتری داشته باشد. این باعث می‌شود که جشنواره به خروجی‌های مثبت بیشتری برسد. از جمله اتفاقاتی که باید به آن توجه کرد ترغیب شدن بیشتر فیلمسازان برای حضور در جشنواره عمار است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۸:۵۸ ۱۴ دی ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
بنظر بنده حقیر برای بالا بردن سطح کیفی و کمی جشنواره فیلم مردمی عمار یار چه در داخل کشور عزیزمان چه در سطح بین الملل و سر تا سر جهان اسلام باید همه جشنوارهای فیلم مستندات و سینما و تئاتر همه با مدیریت خردمندانه و بصیرانه و قوی و عادلانه یکپارچه شوند و یکی شوند و از سر تا سر کشور و سر تا سر جهان اسلام فراخوان بزنید بیایند در دل مجموعه فیلم مردمی عمار یار شرکت کنند و قرار گیرند و تمامی سود مالی حاصله از این جشنواره بسیار بزرگ و باشکوه و مردمی تعلق بگیرد به مستضعفین نیازمندان بینوایان ایتام فقیران مسکینان در راه ماندگان زندگی بیچارگان تهی دستان بیماران نیازمند و تمامی اقشار نیازمند تهی دستان در سر تا سر ایران اسلامی عزیزمان و با مشارکت گسترده مشتاقان فیلم عمار یار در سر تا سر جهان اسلام ناب محمدی ص به محرومین و نیاز مندان بینوایان سر تا سر جهان اسلام هم تعلق گیرد سود مالی حاصله از این جشنواره گسترده در طول یک سال که فیلمهای جشنواره عمار یار برای همه پخش می شود در سر تا سر جهان اسلام تا سال آینده و به همین روال و شیوه با مدد الهی خداوند جل جلاله سال به سال حسناتش بیشتر و پیشرفته تر خواهد شد .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
آخرین اخبار