سویا گیاهی بسیار پرخاصیت است که از آن شیر سویا، روغن سویا و سس سویا تولید می‌شود. سویا کم چرب و کم کالری و منبع غنی از پروتئین، فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سویا در بسیاری از شرایط پزشکی و علایم هم مفید است. خانم‌ها اگر از خاصیت سویا آگاه شوند بیشتر در غذا‌های خود از سویا استفاده می‌کنند.

سویا مرطوب کننده پوست
یک پوست سالم باید هیدراته شود و مرطوب بماند. سویا به عنوان یک مرطوب کننده برای پوست‌های ترکیبی استفاده می‌شود و همچنین به پوست برای خلاص شدن از خشکی و پوسته پوسته شدن کمک می‌کند. اگر پوست چرب دارید، می‌توانید از سویا برای حذف چربی بیش از حد پوست خود استفاده کنید.


بیشتر بخوانید:


ضد پیری
سویا همچنین می‌تواند نشانه‌های قابل رویت از پیری مانند تغییر رنگ پوست، چین و چروک، لکه‌های تیره و خطوط را کاهش دهد. همان‌طور که سن بالا می‌رود، بدن استروژن از دست می‌دهد که یک هورمون حیاتی برای حفظ الاستیک پوست است. فیتو استروژن‌های موجود در سویا به تولید بیشتر استروژن در بدن و کاهش چین و چروک و خطوط کمک می‌کند.

سویا سرشار از ویتامین E
سویا حاوی ویتامین E است که می‌تواند به بهبود و ترمیم سلول‌های مرده پوست کمک کند و همچنین سلول‌های جدیدی را در پوست تشکیل دهد. این موضوع می‌تواند به شما کمک کند تا جوان و پر انرژی به نظر برسید.

براق شدن مو‌ها
سویا برای صاف شدن، نرم و براق شدن مو‌ها استفاده می‌شود. شما می‌توانید موهای‌تان را به مدت سه ماه با آب سویا بشویید.

حاوی اسید‌های چرب امگا ۳
روغن سویا مانند جلبک و ماهی‌های چرب با اسید‌های چرب امگا ۳ بارگیری می‌شود. این اتفاق از بدن در برابر بیماری‌های مختلف قلبی و عروقی محافظت می‌کند.

سویا حاوی اسید فیتیک
سویا دارای اسید فیتیک است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند و می‌تواند با بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان، دیابت، التهاب، تومور و ... مبارزه کند.

کمک سویا به کاهش وزن
شیر سویا که از سویا به دست می‌آید، شکر کمی دارد. این شیر حاوی تنها ۸۰ کالری است. اسید چرب غیر اشباع شده در این شیر می‌تواند از جذب چربی به روده که باعث افزایش وزن می‌شود، جلوگیری کند.

سویا برای جلوگیری از سندروم‌های پس از یائسگی
در زمان یائسگی تولید استروژن در بدن یک زن کاهش می‌یابد. این کاهش ناگهانی استروژن‌ها مشکلات بسیار زیادی را در زنان یائسه ایجاد می‌کند و در معرض خطر بالایی از بیماری‌های مرتبط با قلب، دیابت و چاقی قرار می‌گیرند. همچنین موجب افسردگی و نوسانات خلقی، بی خوابی و سایر اختلالات روانی دیگر می‌شود. محتوای فیتواستروژن در سویا، یک جایگزین در استروژن است. مصرف منظم سویا به پیشگیری و درمان سندروم‌های بعد ازیائسگی کمک می‌کند.

سویا برای جلوگیری از پوکی استخوان
بیشترزنان مستعد ابتلا به پوکی استخوان هستند. این بیماری به علت افزایش سن و ضعف استخوان ایجاد می‌شود. محتوای فیتواستروژن در سویا می‌تواند جذب کلسیم توسط بدن را افزایش دهد و از تحلیل رفتن توده‌های استخوانی جلوگیری کند.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار