به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خرمالو یکی از شیرینترین و پرخاصیتترین میوههای پاییزی است که لواشک آن به طرز شگفتانگیزی شیرین و خوشمزه است.
یک لواشک شیرین با بافتی گوشتی و لذیذ که پر از خاصیت است. شما میتوانید این لواشک خوشمزه را هم داخل فر و هم در آفتاب درست کنید.
مواد لازم
خرمالوی رسیده و تازه له شده: ۶ لیوان فرانسوی دستهدار
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه لواشک خرمالو مثل سایر انواع لواشک باید خرمالوها را با میکسر یا غذاساز کاملاً له کنید، تا یک دست شوند. برای این کار باید پوست خرمالو را جدا کنید و در صورتی که خرمالو هسته دارد، آن را بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب میکس کنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود. فر را روی کمترین دما و در حدود ۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود. حال h سینی فر یا یک سینی مناسب را انتخاب کنید و خرمالوهای میکس شده را داخل آن بریزید. میوه را به خوبی در همه جای سینی پخش کنید، طوری که ضخامت آن در همه قسمتهای سینی کمتر از ۵ سانتیمتر شود. حال سینی را داخل فر قرار دهید و برای ۶ تا ۸ ساعت آن را به حال خود رها کنید تا خرمالوها به آرامی خشک شوند.
مرحله دوم
بعد از حدود ۶-۷ ساعت درب فر را باز کنید و نگاهی به لواشکها بیندازید. این لواشکها زمانی آماده هستند که وقتی به سطح آن دست میزنید، سفت و در عین حال کمی چسبناک است. اگر حس کردید لواشک هنوز کمی خیس است بهتر است ۱ ساعت دیگر لواشکها را در فر بگذارید و بعد از اتمام ۸ ساعت آنها را بردارید. بعد از درست شدن لواشک خرمالو، سینی فر را خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. وقتی سینی سرد شود، به راحتی میتوانید لواشکها را از روی سینی جدا کنید.
مرحله سوم
بعد از جدا کردن لواشک خرمالو از داخل سینی میتوانید آنها را به صورت عمودی برش بزنید و به صورت رول درآورید. برای نگهداری این لواشکها باید آنها را در ظرف در بسته نگه دارید. برای نگهداری طولانی میتوانید ظرف لواشک را در فریزر قرار دهید و هر زمان که دوست دارید آن را خارج کنید و بعد از چند دقیقه میل کنید. اگر مایکروفر یا توستر دارید برای تهیه انواع لواشک از جمله لواشک خرمالو میتوانید از آن استفاده کنید.
طرز تهیه لواشک خرمالو در آفتاب
مواد لازم
خرمالوی رسیده: ۱ کیلوگرم
آب: یک لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه
مرحله اول
در مرحله اول از طرز تهیه لواشک خرمالو در آفتاب باید خرمالوها را بشویید و در قابلمه بزرگی بریزید. یک لیوان آب به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید خرمالوها روی گاز کمی پخته شوند و آب آن مقداری جمع شود. سپس زیر گاز را خاموش کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خرمالوها سرد شوند. بعد از چند دقیقه یک آبکش را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و خرمالوهای پخته را داخل آبکش بریزید. گوشت خرمالوها را با گوشتکوب فشار دهید تا از آبکش خرج شود و فقط پوست آن باقی بماند.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه لواشک خرمالو باید یک سینی استیل را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی یا پلاستیک روی آن پهن کنید. سپس خرمالوهای له شده را روی سینی پهن کنید. به یاد داشته باشید که قطر مواد نباید خیلی نازک و یا خیلی ضخیم باشد. حال سینی را در جای که نور مستقیم آفتاب به آن میتابد، قرار دهید. هر چقدر ضخامت لواشک شما کمتر باشد، لواشکها سریعتر آماده میشوند. شما میتوانید برای درست کردن این لواشک همانند روش قبل، پوست خرمالوها را بگیرید و بعد از میکس کردن، آن را داخل سینی بریزید و آماده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/