به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاناکوتا انبه، یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است. در واقع پاناکوتا با انواع میوه و ترکیب خامه و شیر تهیه میشود که امروز میخواهیم رسپی پاناکوتا انبه را به شما آموزش دهیم. این دسر معروف و خوش طعم برای افرادی که طرفدار میوه انبه هستند، بسیار عالی است. همچنین علاوه بر طعم عالی و فوق العاده این دسر، میتوان به خاصیت مفید آن به دلیل وجود شیر و انبه اشاره کرد. مطمئنا این دسر خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی خواهد بود و از طرفداران آن خواهند شد. میتوانید این دسر فوق العاده و خوشمزه را در منزل به راحتی آماده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
انبه: ۱ عدد
ژله انبه: ۱ بسته
آب جوش: ۱٫۵ لیوان
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنید تا کاملا حل شود.
انبه را پوست کرده و ریز خرد کنید.
سپس انبه را با شیر و شکر مخلوط کنید.
بعد از خنک شدن ژله انبه، مخلوط شیر را به ژله اضافه و هم بزنید.
قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید.
مایه پاناکوتا را در داخل آن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/