به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری میزان تولید سالانه گوشت مرغ در این استان را ۲۹ هزار تن اعلام کرد و افزود: بر اساس احتساب سرانه مصرف، ۵ هزار تن مازاد بر نیاز استان گوشت مرغ وجود دارد.
او افزود: چنانچه تولید با تمام ظرفیت در استان انجام شود میزان مازاد بر نیاز گوشت مرغ به ۱۰ هزار تن میرسد.
مردانی اضافه کرد: همچنین هر ساله حدود ۲۵۳ هزار تن شیر در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
او نیاز مردم استان به شیر را سالانه ۱۸۰ هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: با احتساب سرانه مصرف، حدود ۷۵ هزار تن شیر مازاد استان وجود دارد که به صورت خام یا فرآوری شده از استان خارج میشود.
بیشتر بخوانید
مردانی گفت: هم اکنون چهارمحال و بختیاری به لحاظ سرانه تولید شیر در کشور رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
او میزان تولید گوشت قرمز در سال را ۲۷ هزار تن در سال بیان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز استان ۱۸ هزار تن است حدود ۹ هزار تن مازاد نیاز به خارج استان ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: بر اساس آمارگیری سال ۹۸ میزان تولید عسل در سال دو هزار و ۹۰۰ تن است.
انتهای پیام/خ