به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمدرضا بهرامی مدیر عامل جمعیت هلال احمر قم با بیان اینکه سازمان هلال احمر بر اساس امداد و نجات در حوادث و سوانح غیرمترقبه شکل گرفته است، گفت: از ابتدای امسال طرح «در هر خانه یک امدادگر» و طرح «خود امدادی» و «دگر امدادی» با هدف برآورده کردن نیازهای افراد و گروههای مختلف در تمام نقاط مختلف در کشور شکل گرفته است.
محمدرضا بهرامی با بیان اینکه گستره فعالیتهای جمعیت احمر در ادارههای مختلف استان و مکانهای مختلف فرهنگی، علمی و … است، افزود:امسال با وجود شیوع کرونا در کشور، بحث آموزشهای امدادی در هلال احمر به شکل ویژه دنبال و پیگیری میشد و افراد مختلف از مدرسه امداد و نجات درباره بیماری کرونا در مکانهای مختلف، آموختند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم با بیان اینکه جمعیت هلال احمر قم در سطح کشور دارای رتبهای مناسب و رو به بالا در بحث آموزش قرار دارد، ادامه داد: در طول ایام شیوع کرونا بیش از ۱۰ هزار نفر از هم استانیها در ۵ رشته در کلاسهای مختلف در شعبههای مخلف آموزش لازم را کسب کردند.
محمدرضا بهرامی با تاکید بر اینکه طرح آمران سلامت در همه حوزهها در استان قم انجام شده و در اماکن مختلف نیز پیگیری شده است، گفت: این طرح ابتدا در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و مسجد مقدس جمکران آغاز شد و در ادامه در مراکزی که افراد زیادی به آنجا رفت و آمد میکردند اجرا شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم همچنین از اهدای ماسک به مردم با کمک مجمع خیرین سلامت و مجمع خیرین هلال احمر در طرح آمران سلامت به مردم خبر داد و افزود: هزار ماسک در قالب این طرح تولید شد و ۱۵ هزار نفر عضو افتخاری درگیر این طرح بودند.
بهرامی با بیان اینکه این تجهیزات شامل کپسول اکسیژن، تب سنج، فشارسنج و … بوده است، افزود: این بانکهای امانی تجهیزات پزشکی با کمک خیرین در بخشها و روستاها نیز راه اندازی شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم با اشاره به اینکه پنج هزار و ۳۴۹ نفر برای درمان بعد از کرونا از ابتدای امسال تا به حال از بانک تجهیزات امانی پزشکی هلال احمر استفاده کردند، گفت: با توجه به هزینههای بالای تجهیزات پزشکی، به تازگی ۱۶۰۰ کالا دیگر نیز به آن اضافه شده است در دسترس مردم قرار دارد که مبلغی بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان برای تهیه آن هزینه شده است.
محمدرضا بهرامی با بیان اینکه در طرح مواسات و همدلی جمعیت هلال احمر در دو مرحله بستههای کمک معیشتی را توسط مجمع خیرین سلامت و هلال احمر به دست اقشار مختلف رسانده است، ادامه داد: در مرحله اول کمکهای مومنانه ۸۳۰۰ بسته در استان و بخشها توزیع شد و در مرحله دوم نیز ۱۲۰۰ سبد کالا در بین مردم توزیع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم با اشاره به اینکه هیچ محدودیتی برای آموزش در ردههای سنی مختلف نداریم و آموزشهای اولیه ما ۸ ساعت است که مراکز مختلف آماده خدمت رسانی هستند، گفت: در طرح حاج قاسم سلیمانی که از ۱۲ آذر شروع شده ۲۶۶۷ نفر از برادران و ۱۹۷۳ نفر از خواهران هلال احمر در این طرح به مردم خدمت رسانی میکنند.
بهرامی با تاکید بر اینکه سامانه ۱۱۲ «ندای امداد» است و تلفنی بین المللی است که نیاز به سیم کارت ندارد و به مردم کمک میکند، افزود: سامانه ۱۱۲ که در کرونا نیز دو آیتم به آن اضافه شده است به مردم به صورت تلفنی خدمت میکند و از مردم خواهشمندیم که برای سامانههای امدادی در کشور مزاحمت ایجاد نکنند که افراد مشغول در این سامانه به بهترین نحو به مردم خدمت رسانی کنند.
او با بیان اینکه روزانه ۶۲۴ نفر به طور میانگین در ماه گذشته از این سامانه استفاده کردند که در دو حوزه کرونا و مقابله با مخاطرات بوده است، گفت: گروههای روانشناسی نیز در ایام شیوع کرونا به مردم یاری میرسانند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم با اشاره به اینکه هلال احمر در بحث درمان و توان بخشی در تمامی اوقات به کمک مردم در تمام زمینهها آمده است و مجمع خیرین هلال احمر نیز کمکهای قابل توجهی به اقشار مختلف کرده است، افزود: مرکز ارتوپدی فنی هلال احمر که در قالب مرکز جامع توانبخشی هلال احمر قم فعالیت میکند با حداقل تعرفههای قیمتی اقدام به ساخت اندامهای توانبخشی مثل پروتز، بریس، دست و پای مصنوعی، کفش و حتی تصویربرداری سه بعدی از کف پا را در این مجموعه انجام میدهد و افرادی که دارای معلولیت هستند با مراجعه به این مرکز واقع در میدان سعیدی میتوانند از این خدمات استفاده کنند.
انتهای پیام/ح